Zakupy na AliExpress

Super ten śpiworek. Szkoda, że szybciej nie zobaczyłam go na allie. Teraz zanim przyjdzie to zima się skończy. Przez szął na 11.11 na pewno będą duże obsuwy

Do nas dzis dotarla pierwsza paczka ze śliniakami.
Dosc grube, na napy, kolory super,
19zł/3szt

1

1

Fajne. Ja kiedyś takie w Tesco kupiłam

śpiworek super, ale jestem strachliwa i boję się kupić coś za taką kwotę na ali. Lubię to obejrzeć, dotknąć, wiedzieć co kupuję. Dzięki za link. Jeszcze nie kupiłam śpiworka bo nie ma zimy i my jeszcze w gondoli :slight_smile:

Ja juz kupilam mimo ze lezy w szafie ale rok temu znajoma miala duzy problem by kupic z koncem listopada bo wszedzie byly braki dlatego ja juz nie zwlekalam :stuck_out_tongue: choc pogoda wcale nie zachecala do kupna tego typu gadzetow :wink:

Czapa dla malucha raczej tak do 12msc
Pompon w tej akurat niestety nie jest odpinany
Bardzo ciepla
Cena 14.40zl
Czekam jeszcze na podobna w wiekszym rozmiarze (mielismy rok temu z odpinanym pomponem i dla dwulatka byla ciut zbyt duza, w rym powinna byc ok)

1

Ang czapka wygląda super :slight_smile:

Agn kaw
Wow sliniaki super coś jak z next wyglądają :))
Zamówiłam pierwszy raz kilka zegarków na Ali . Jeśli chodzi o jakość to średnio :confused: adekwatna do ceny :smiley:
Tylko z dwóch jestem zadowolona .

1

Dziubus ten czarny troche jak Elixa, bardzo ładny :slight_smile:
Ja jakos tal odwykłam od noszenia czegokolwiek że i mój uluniony lezy w torebce hehe a jak patrze na te ladniejsze to bym sobie zamówila, ale i tak pewnie znowu nie założę.

Do nas wczoraj przyszly spodnie z liskiem na pupie, pdoobno super jakosc, wg mnie takie ok bez szału, mam nadzieję ze nadruk nie zejdzie, przynajmniej tak pisali w opiniach
17zł
Zamowilam 3T niby dla 2-3 latka, ale sa mega długie moze na wiosne beda, czyli dla naszego raczej na 3.5roku jak nie lepiej :wink:

P.s. odnośnie śpiworkow na ebabies jest -20%na wszystkie, wrzucilam tez infow wątkuo promocjach :slight_smile:

1

A do nas doszły takie. Rozmiar 90 zamawiałam

1

1

W tamtym roku zamówiłam ale przyszło po świętach więc dopiero teraz mogłam nakleic

1

He he :wink:

Dziewczyny, zamawiałyście może na ali jakieś bodziaki lub sukienki dla dziewczynek (głównie takie body z sukienką)? Ceny są ok, wzory czasami świetne ale nie wiem do końca jak z rozmiarami, czy można ufać tym tabelom z rozmiarami?

Ja dla córki zamawialm futerko i wyszło mi 20 złoty, a na allegro za 100 były. Jeszcze kupiłam na ali osłonę na kartę. Wszystko zamawial brat bo on ma tam konto i on często kupuję z ali. Jest ich stałym klientem to paczki mu przychodzą trochę szybkiej.

A rozmiarowo było ok? Zgodne z opisem?

U mnie rozmiarów zawsze było ok raz chyba przyszedł mniejszy niż na tabeli

U nas zazwyczaj zgadzalo sie z tabelami, choc tez nir mam duzo rzeczy jedne spodnie, jedną bluzę i dodatki. Tylko nie patrz na wiek a na realne wymiary. Ja po wieku zamowilam bluze ai jako zr nasz starszsk jest drobny mial na kolejny rok :slight_smile:

Przez internet to nigdy nie wiadomo jaki rozmiar przyjedzie. U mnie brat zamówił bluzę z chin i przyszła sporo za mała. Zgłosił to i zero odzewu. Poszedł na policję i teraz dostał od nich zwrot kasy. Ale to nie było z ali tylko z innej strony.

Ale rozmiarów ka zazwyczaj jest podana trzeba dobrze patrzec

Ja zamówiłam dla córeczki 
* gryzaki (konik morski silikonowy, banan-szczoteczka silikonowy, słonik silikonowy, uszy z drewnianym kółkiem) 
* książeczkę szeleszczącą
* Dużo opasek na główkę
* chusteczki na szyję
* Frotki 
* Zabezpieczenia na rogi, na drzwi żeby nie przytrzasnęła palców, na szafę z rozsuwanymi drzwiami żeby nie otworzyła, na szufladę żeby nie przytrzasnęła palców, na szafki żeby nie otworzyła
* Motylki na ścianę
* Smoczek, który można wypełnić
* Przytulanka króliczek

aneczkaa006 i jakiej jakości są te rzeczy, które kupiłaś? Bo generalnie wcześniej sporo zamawiałam na Alie, teraz też mam kilka rzeczy upatrzonych dla maluszka ( w ulubionych), ale jeszcze nic nie kupiłam, a musiałabym się brać, żeby do października zdążyło dojść :)