Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Niestety ten czas leci za szybko , i trzeba pamiętać by doceniać każde chwile

Ojeu taaak ! Ten czas tak szybko leci :cry::cry:

1 polubienie

Dokldnie , bo cos z pozoru codziennego zmienia sie w zupenie cos innego . Ja bardzo sie ciesze , ze robie duzo zdjec i filmikow , dzieki temu widze roznice wlasciwie dzien po dniu :heart_eyes: kocham wracac do tycj fotek

Ja też robię dużo , że synem robiłam mniej i żałowałam . A teraz jak mam okazję to uwieczniam wszystkie piękne chwile :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Trzeba się cieszyć każdą chwilą

Tak!! Chociaż są kobiety, które obecności męża nie chcą przy porodzie i to też jest okej, ale ja sobie nie wyobrażam, że miałoby go nie być
Na początku ciąży sama w sumie mówiłam, że nie chcę żeby był, ale on chciał. Powiedziałam, że to też jego dziecko i mu nie zabronię, później byłam wdzięczna, że aż tak się uparł :sweat_smile:

Mój mąż te od początku mówił że będzie ze mną na sali i dobrze bo strasznie chcialo mi sie pic i ciągle podawal mi wode i glaskal po glowie ale to mnie akurat denerwowało więc ograniczył się do podawania wody i mówienia do mnie🤣 ale mówił że był przygotowany że bede na niego krzyczala haha

2 polubienia

To mi trzymał nogę , wody już mi nie zdążył podawać :laughing::laughing: czasem go ugryzłam ale mówił że mało krzyczałam