Tak. Ja mam zawsze dwa opakowania kropli probiotyk na wszelki wypadek. Są i dla dziecka i dorosłego
ja apteczkę mam wypasarzoną w smectę probiotyki elektrolity
Moim nie smakuje smecta. Ma okropny smak, ja sama bym nie wypiła:D koleżanka poleciła mi coś podobnego ale łatwiejszego do wypicia przez dziecko. Hm tretusin ?
Ja też.mam wszystko w domu tylko muszę spr daty ważności i zrobić porządek który robię co jakiś czas..
Synek ma 1.5 r i chodzimy na sensoryke :) w przyszłości na pewno na piłkę będzie chodzić bo ma hopla na punkcie piłki nożnej, po tatusiu ;p
Zajęcia muzyczne, sensoryczne, plastyczne, gordonki
Zajęcia sensoryczne są teraz bardzo popularne ;) maluszki lubią tego typu zabawy
Przy pierwszym synku chodziłam z nim na zajęcia sensoryczne oraz Gordonki jak skończył pił roku. Teraz ma 4 lata i zastanawiam się czy już go nie zapisać na jakieś zajęcia typu karate itp. Kiedy Wy zapisalyscie swoja pociechę na pierwsze zajęcia dodatkowe ?
Temat ponowiony, chętnie sama się dowiem co jest teraz dla dzieciaków.
Gordonki, drugi raz tu na forum o tym słyszę- myślałam poczytać co to,nie słyszałam nigdy wcześniej o tym.
My po 4 mż idziemy na basen by przyzwyczaić małego do wody, a też żeby ten czas nam jakoś minął wspólnie .
Ja planuję rozpocząć od basenu. Więcej zajęć dla niemowlaka nie ma u mnie w okolicy. Dla starszych sale zabaw, joga, zumba itp.
U mnie Laura jako 4 latka chodziła na angielski do Pascala ale tam się jej nie podoba. Chodziła i nadal od września chce na tańce i akrobatykę. Młodsza też chce zapisać na tańce. Moja uwielbia zajęcia dodatkowe. Ale żeby znaleźć te co naprawdę sprawiają frajdę to byliśmy już na innych. Bo jak nie spróbuję to się nie dowie co jej sprawia przyjemność
Moja córa nadal uczęszcza do szkoły tańca Studio Kreacji Ruchu. W tym sezonie zaczęła taniec na kole cyrkowym. Na początku się bałam, że te zajęcia może będą dla niej za trudne, ale dzięki przesympatycznej Pani Instruktorce okazało się, że zajęcia Aerial Hoop są bardzo bezpieczne a córcia bardzo je lubi
Szczerze mówiąc, nie wygenerowaliśmy czasu na dodatkowe zajęcia. Mamy pracę zmianową po 12 h i ciężko by było to ogarnąć. Wziąć dwójkę dzieci, zawieżć na zajęcia, czekać, wrócić i potem jeszcze ogarnąć statszego do szkoły i do spania. W pojedynkę to dla mnie za dużo. Chcieliśmy starszego zapisać na szachy ale zajęcia są daleko, 2 razy w tygodniu. Starszy chodzi ttlko na sksy bo są w szkole.
My dodatkowy angielski i ilka nozna
My od września planujemy posłać córkę na basen bo bardzo chcę.
Piłka nożna , angielski i matematyka
My, właśnie z racji wygody i oszczędności czasu staraliśmy się wybierać zdjęcia dodatkowe, spośród tych które są organizowane w przedszkolu. Teraz córka chodzi na tańce. Co roku tych zajęć jest kilka do wyboru, ruchowe lub rozwojowe, prowadzone przez firmy prywatne lub szkoły tańca w przedszkolu od razu po zakończeniu zajęć programowych.
Wcześniej też chodziliśmy na basen, mimo początkowych chęci po kilku zajęciach, a później dłuższej przerwie spowodowanej chorobą, córka stwierdziła że już nie chce, ale mam nadzieję, że jeszcze do tego wrócimy.