Najgorsze jest to że mdli mnie bardzo po słodkim i mam totalny spadek energii ale muszę mieć w lodówce coś słodkiego ![]()
![]()
A próbowałaś diety z niskim indeksem glikemicznym? Jest bardzo polecana przy takich spadkach energii po jedzeniu
Głównie po słodkim mam taki spadek , tak to jest luz . Czasem są różne dni , zauważyłam właśnie ze wszystko u mnie zależy od śniadania . Jak zjem takie zdrowe z awokado jajko serek wiejski to dzień taki przyjemniejszy ![]()
Zestaw zacny
choć ja unikałam słodyczy i nie piłam soków ani napojów słodzonych w ciążach ![]()
O reety, ja to często mam ochote na jakies niezdrowe jedzenie, ale np zjem garsc chipsow, czy kawalek czekolady i juz mi nie smakuje. Na cole kiedys mialam ochote, mąż kupił, napilam sie 2 lyki i w sumie stwierdzilam, ze reszte on moze wypic, ja juz nie chce. ![]()
Jedynie co to lody, moglabym jesc codziennie ![]()
![]()
Hej,
Widzę, że jesteś nowa. Staramy się nie dodawać kilku komentarzy, możesz edytować swój poprzedni komentarz jeśli chcesz coś dodać ![]()
O w ten sposób:
Oki, dziękuję za informację. Uczę się tego forum
a jestem bardzo podekscytowana, ile rzeczy można tu się dowiedzieć
i strasznie żałuję, ze dopiero teraz tu trafiłam…
W mig nadrobisz
wystarczą dwa wieczory solidnej lektury wstecz i będziesz obeznana
do tego regulamin i niepowielanie wątków a będziesz odważę się napisać “swoją” babeczką na forum ![]()
![]()
![]()
Dziękuję, mam nadzieję.
Staram się nadrabiać zaległosci póki jeszcze jestesmy w dwupaku ![]()
A na kiedy masz termin :)?
Polowa sierpnia ![]()
To już niedługo ![]()
to pierwsze dzidzi?
@Karolinnna Taaak ![]()
Dobrze gdzieś wyczytalam, ze Ty też jesteś świeżo upieczoną Mamusią? ![]()
Tak
przyszedł na świat nie dawno w 38 tygodniu ![]()
Cudownie, gratulacje!
![]()
Jedyną moją zachniakną w ciąży są lody. Jem je raz dziennie. Wszystkie posiłki są zdrowe.