Zabawy podwórkowe i nie tylko

Jak wybudujemy to na działce będzie plac zabaw z domkiem.

Aneczka tez chce taki drewniany domek dla dzieci na dzialce. 

Anetka taki domek dla dzieci to fajne miejsce zwłaszcza jak jeszcze ma się rodzeństwo

U mnie taki domek to moze maz zrobic. Syn na pewno bedxie z niego korzystal i sie bawil. Corce trzeba bedzie pewnie pomoc. Ale po to ma mame by jej pomogla we wszystkim. Po to jestem by jej pomagac. Wiec beda sie razem bawic. Tam gdzie nie wejdzie to ja zaniose. Jakos to bedzie. Wspolna zabawa i bedzie wesolo. 

Drewniany domek z mężem zbudowałam taki większy by można było jak coś w nim się zdrzemnąć latem. Mega satysfakcja efektu takiej pracy. 

U mnie maz sam zbije taki domeAle. On lubi takie roboty i zeby nikt mu sie wtedy nie krecil i nie pomagal.

Mój mąż teraz bawi się na balkonie w drewnie. To rób taki mimi stolik z wypalona postacią Dragon Ball dla brata

Mój mąż uwielbia dragon Ball a ja tego nie lubię, te postacie mnie denerwują.. Xd 

Pamietam sie ogladalo i gralo. Moj brat tez lubi te postacie. Jak dawnJa to bylo. Ale teraz to wraca z powrotem do lask. Dla mnie czesc postaci wyglada tak samo tylko kolorem wlosow sie roznia. 

Patrycja ja też nie ale jak lubi to dostaje takie prezenty bo wiem.ze radość sprawią mu 

Ja bratu kupilam  szklanke co sie zmienia pid wplywem ciepla z dragon ball i teraz bierze go do pracy. 

Aneta my kupiliśmy kubek taki, obraz wyszłam, poduszkę kupiliśmy z motywem, tort rok temu z opłatkiem dagon ball, pendrive

Ja jeszcze bluze kupilam bratu na swieta. 

Ja omijam to szerokim łukiem, a jak usłyszałam o tatuażu z tą postacią to postukalam go po głowie że dziecinada.. Chyba te zto przemyślał no ostatnie co zrobił to napis rodzina w obcym języku no i rozsądniej przyziemnie haha ha 

Mi tez sie kiedys marzyl tatuaz. Ogolnie to bym chciala sobie zrobic daty urodzin dzieci. Cytatybtez sa fajne. Ale ja bym wolala w polskim jezyku. 

Ja kiedyś chciałam tatuaż teraz mi przeszło 

Ja ostatnio myslalam czy sobie nie zrobic daty urodzin dzieci. Nawet juz miejsce wybralam. Ale to na spokojnie. Predzej mam w planach zrobienie brwi. Mialam robic w pierwszy weekend kwietnia. Ale teraz to i tak wszystko pozamykali i wizyta nie doszla do skutku. 

Podobają mi się tatuaże zwlaszcza u mężczyzn. Myślę że mi jako kobiecie szybko znudziłby się tatuaż A zmienić już tego nie można. 

Ja też jak przestanę karmić zrobię sobie tatuaż związany z synkiem. O brwiach też myślę bo moje są tragiczne5

Kiedyś myślałam o tatuażu ale przeszło. Na młodym ciele to ładnie wygląda a im człowiek starszy to nie koniecznie. Blaknie i robi się brzydki.