Wózek dla lalek moja dostała na drugie urodziny
U mnie córka uwielbia zwierzątka i książeczki
Moja teraz ma faze na gazetki reklamowe. Zawsze jak wracamy że spaceru musi jakąś wziąć. A później przeglada i pyta "co to"
A ile już ma ?
Beata 2 latka i 2 miesiace
robot Bebo
klocki drewniane
klocki gumowe canopol
a takie najwieksze hity to garnki miski haha
Syn 2lata. Lubi się bawić klockami drewnianymi, klockami mega Blocks, figurkami zombies plants I samochodami..
Uważam, że im prostsze zabawki tym lepsze. Nie jestem zwolenniczką zabawek interaktywnych. Zabawki tj. klocki, układanki, czy choćby drewniane patyczki najlepiej rozbudzają dziecięcą wyobraźnię. Moi chłopcy potrafili godzinami bawić się drewnianymi klockami czy choćby przedmiotami znalezionymi w pobliżu :-)
To prawda u nas najlepsza zabawa jest woreczkiem foliowym i puszka papierowa po kawie :p
Klockami to nawet nam nauczyciele w pierwszej klasie kazali aby dzieci się bawiły dużo;) jak najwiecej układali i składali, działają rozwijajaco na wyobraźnie.
Kverve najprostrze rzeczy najlepsze;) u mnie pamietam czas gotowania codziennie wyciąganie garnków i wkładanie nieobranych ziemniaków;) wystarczyła chwila nie uwagi i gary porozstawiane były po podłodze;) co jej zostało to uwielbienie do programów kulinarnych;)
Tak garnki i naśladowanie mamy jak gotuje jest najlepsze ;))
Oj tak garnki chyba najlepsza zabawka dla małego dziecka
I łyżki drewniane 😂
National wszystkich znajdzie w kuchni wystarczy ciekawe hahsh
Ostatnio mi mozdziez wyciągla i te czwsc do ugniatania na kafelkach jakoś rozwaliła i na pół się połamała. Na szczęście dało się skleić
Drewniane klocki z wózeczkiem. Garnuszek na klocuszek fisher price super. Teraz będziemy kupować tunel materiałowy bo mała bardzo lubi basen z kulkami. Konik na biegunach polecam
O u mnie jeszcze szufelka ze zmiotka robi furorę :p
Tunel super sprawa zwłaszcza gdy dziecko jest na etapie pracy nad swoją koordynacja ☺
U mnie jeszcze odkurzacz się bardzo fajny ;))
Kverve to moja dostała taki zabawkowy zestaw do sprzątania :p
Ja też miałam zestaw z pepco ale jednak syn woli takie normalne rzeczy :)) bardziej mj odpowiadają :D