zabawkowe, to przecież nie to samo co duże;) normalne i solidne;)
To co zakazane lepiej smakuje 😂
Anita jke zgodzę się nie są takie małe one. Właśnie są spore
No u mnie miala taki zestaw ale mały tzn na jej wzrost;)
Ale zazwyczaj tak jest ze jak dziexko jak sie na cos uprze to nawet zabawkowe tego nie zastąpi ;)
Teraz to fajnie ze jest taki wybór takich zabawek tzw. Z życia wziętych. Odkurzacze, wiertarki, kosiarki no szok :)
no wiadomo, że lepsze i tak sa te dorosłe, ale dziecko lubi naśladować, wiec zawsze te porzadki można robic razem każdy swoją "zabawką" :D
Ja nie raz sie dziwie czego to nie wymyslą. Tak naprawde z zabawkami dopiero się zacznie bo corka ma dopiero 7 msc. Ale juz draznią mnie prezenty które córka dostaje, zwlaszcza takie niedostosowane dla dziecka i mocno grające
u nas córka dostała taką grającą zabawkę to w końcu któregoś dnia wyjęłam baterię bo nie szło wytrzymać w domu
Klaudiamama no fakt te głośne są strasznie irytujace ☺
Beata Ja zawsze wyciągam im z pistoletów. Bo tylko biegają i hałasują nimi :D
Mazią dokładnie czasami jak żartuje leć po swój zestaw do sprzątania a nie mój zabierasz to leci i pomaga
mnie jakoś wtedy głowa bolała i już nie wytrzymałam
MOja siostra zawsze sie pytała nie wkurzają Cie te zabawki ? a ja mówię, że nie , niech gra córka jest zainteresowana, bawi się mam chwilę dla siebie
mnie też ogólnie tak nie wkurzają ale wtedy jakoś weszła mi na nerwy
Niektóre te grające zabawki nie mają regulacji poziomu głośności to mój syn się ich boi jak włączę. Woli te cichsze lub wcale.
Kverve chyba mało które mają regulacje głośności
Niektóre ale nie wszystkie zabawki mają regulowana głośność
U nas chyba żadna nie ma regulowania głośności ,ale jakoś mnie nie wkurzają
Mazia u nas kilka zabawek ma ale bardzo mało właśnie. Dlatego mam uważam że jest za głośna zaklejam glosnik taśma
Aneczka bardzo dużo rodziców tak robi ☺