To chyba jedyna opcja to kierunek smyk i tam znalezienie jakiś zabawek
jakieś zabawki z balibazoo, banki wstanki, lego duplo,piłki sensoryczne, gryzaki
Tak ze smyka , może macie jakieś fajne nowości do polecenia coś co u was się już sprawdziło ![]()
To niż Dhaka mata edukacyjna , jakieś piłeczki , gryzaki a może jakiś pluszak z muzyczka
Chcemy puzzle kontrastowe z alfabetem , i do tego jeszcze coś
Moja ulubiona gra to monopoly i Labirynt (Ravensburger):Przesuwanie ścian labiryntu, aby dotrzeć do celu, co wymaga ciągłego monitorowania zmieniającej się sytuacji na planszy.
Takie puzzle to zawsze się przydadzą
Ja polecam zabawki Clementoni - gumowe klocki, ścieżka sensoryczna. To zabawki, które można dokupić i rozszerzyć o kolejne elementy.
Fajna opcja to sortery - u nas się sprawdził zarówno ten z Celementoni z klockami jak i z fisher Price
Powiedz mi na czym polega ten labirynt bo widziałam parę wersji, samej nie mam a się zastanawiałam czy nie kupić używanej (bo już nie ma nowej z Krainy lodu)
Pobierz aplikację empik:
Mozna sobię poczytać
@Majson i co tam udało się coś kupic? ![]()
A to trzeba ściągnąć aplikację żeby przeczytać ?
ja mam aplikacje to chyba wtedy bez aplikacji nie można przeczytać, ja nie wiem
ale gra jest fajna ciekawa
Z gier planszowej polecam Spy Guy - w to graliśmy w święta wszyscy - dorośli i dzieci. Grzybobranie, Piotruś Pan, Bystre Oczko. Można pobrać aplikację i zagrać w Tabu.
Ogólnie bardzo się cieszę, że córka już zaczyna grać w planszowki, bo jestem mega fanką ![]()
Też bardzo lubię , uważam że takie planszówki bardzo rodzinę zbliżają
warto znaleźć czas aby wspólnie pograć ![]()
Uwielbiam Spy Guy. Zazwyczaj kupuję to na prezent urodzinowy jak córka jest gdzieś zapraszana
To spy guy już poleca któraś osoba mi , zaraz zamówię bo już nie mamy w co grać wieczorami
Lubie grać w gry takie z polecenia kiedyś kupowałam pierwsze lepsze i teraz leżą wgl nie używane ![]()
Ja tak samo lubię planszowki z polecenia, lub jak u kogoś gdzieś zagram. Bo miałam kilka “strzałów” gdzie kupiłam planszowki dla siebie i nie byłam zadowolona
całe szczęście istnieją grupy, gdzie można się wymienić planszowkami i tak się ich “pozbyłam” ![]()
Teraz dopiero , spy guys zamówiłam z polecenia , bańkę wstanke kupił mąż , i zamówione mam cortex ![]()
Ja lubię też na vinted kupować używane , w stanie idealnym jak nam się nie spodoba lub znudzi sprzedajemy dalej w podobnej cenie i tak właśnie również wymieniamy co chwilę , syn musi być w ciągłym ruchu ciągle muszę mu wymyślać jakieś zajęcia takie planszowki czy zabawki kreatywne są wtedy najlepsze
O właśnie Cortex. Ja myślę jeszcze o labiryncie i czekam aż starsza będzie na tyle dojrzała żebyśmy mogły trzepać w monopoly