Nie zgodzę się moja nienawidzi lalek. Za to dom jest pełen termometrów, stetoskopów i zamieniony w klinikę weterynaryjną
Ale pięknie wydane karty!
Sama bym chętnie takimi pograła ![]()
@Kiniawes to prawda… Mi jedyne czego jest żal w tym, że mam chłopca, a nie dziewczynkę to tego, że nie mogę go ubierać w te wszystkie piękne sukienki ![]()
![]()
Chociaż synka ubieram w to, co jest najwygodniejsze, więc podejrzewam, że koniec końców gdybym miała dziewczynkę to i tak sukienki nie były zbyt często- bo te wszystkie piękne tiule chyba nie są zbyt wygodne ![]()
Bardzo chciałam mieć drugie dziecko jako córkę i bardzo przeżyłam fakt że będzie drugi syn bo właśnie strasznie Podobają mi się te wszystkie body Boho w delikatne kwiaty te wszystkie beżowe rzeczy te wszystkie opaski i nawet są sukienki teraz zwykłe materiałowe w przepiękne wzory bez tiulów
Zresztą do tej pory uważam że dużo więcej rzeczy jest dla dziewczynek niż dla chłopców, Jesienna kolekcja z jeżykami liskami jabłuszkami grzybkami była w każdym sklepie dla dziewczynek z falbankami a dla chłopca były po prostu brązowe albo granatowe Body
To niestety prawda… Nawet z takich klasycznych ubrań to dla dziewczynek są piękne wzory, a dla chłopców są po prostu najczęściej jednokolorowe…
Wiele rzeczy dla Kuby mam z dzialu dla dziewczynek. Tylko bez koronek i falbanek.
Chłopca też można ładnie ubrać ![]()
tylko mam wrażenie że jak się dowiedziałam w pierwszej ciąży, że będzie syn to widziałam same piękne ubranka dla dziewczynek . A jak teraz mam wybrać coś dla córki to nie mogę się zdecydować , nie wszystko mi sie podoba tak jak kiedyś ![]()
![]()
![]()
No proszę to pani weterynarz będzie z niej ![]()
![]()
![]()
@Martynamama też się właśnie nie mogłam doczekać tych pierwszych sukienek , a minęło już półtora miesiąca to moja mała jeszcze żadnej sukienki nie miała ubrane , tylko tak jak mówisz same wygodne ciuszki . Na wigilię mam przygotowane pierwszą sukienkę ![]()
Jako fanka gier planszowych polece Carcassonne, rummikub i splendor. Te gry beda ciekawe tez dla doroslych a nadaja sie dla 7 latka ![]()
Fajnie spedziecie również czas z kartami z zagadkami UNLOCK! Kids. Moj chrzesniak bardzo je polubił.
Można, ale wydaje mi się, że to większy wyczyn niż ubranie ładnie dziewczynki
bo trochę trzeba się naszukać i poszperać ![]()
Niby chłopców w koszule można ubierać i też elegancko wyglądają
Ale odkąd mój syn się urodził -a ma już 7 miesięcy - chyba tylko dwa razy założyłam mu koszulę, bo najwygodniej mi jest po prostu ubierać go w body. Ale na święta oczywiście koszula jest przygotowana- chociaż kupiłam taką koszulę-body.
Bo ubrania takiemu bąblowi sukienek to jest taka męczarnia. Ponadto ani to wygodne dla dziecka ani poręczne dla dorosłego
Też mi się tak wydaje. Chociaż te wszystkie sukienki i kokardki pienie na Instagramie wyglądają, ale chyba nie są wygodne.
Ja tez jestem team koszulobody, choc na swieta zakladam mu zwykle body na krotki i sweterek, albo body na dlugi reksw jednolite. Wygodniej mi zdecydowanie, jemu pewnie tez
Ale super te karty ![]()
Haha cudowne! Mój mąż mówi, że w ciąży wygląda jak taka kapibara ![]()
![]()
Haha!
Jakie urocze porównanie! ![]()
@Anetteso_gmail.com dokładnie , ja sukieneczki to tylko do zdj jak już założę jak mała mu dorośnie do rozm 68 , bo póki co to nie wygodne dla takiego maluszka
@Martynamama bo to tylko nieraz zakładane do zdj jest ![]()
@Kiniawes no niezłe porównanie ![]()
chociaż kapibary na ogół słodkie są , ciekawe co było na myśli męża z tym porównaniem ![]()
![]()
![]()
@Majson Ja w pierwszych 3 miesiącach ubrałam małą w sukienkę na zdjęcia z okazji miesięcznicy na urodziny męża i mojego taty. Teraz ma już ponad 3 miesiące weszła w rozmiar 68 i jest łatwiej bo bardziej świadomie trzyma pozycję. Jednak jest fenomenalna różnica jak ubieram ją ja i bardzo fajnie współpracuje A mąż który ubierają rzadko i mają bardzo kiepską współpracę, bo ona już się przyzwyczaiła co ja będę od niej chcieć a mój mąż robi wszystko inaczej.
Też tak myślę, że to życie na Instagramie nie wygląda tak ładnie w rzeczywistości
a takie młode mamy to oglądają i później się załamują, że u nich to tak nie wygląda.