Zabawki drewniane czy nowoczesne?

Teraz sa fajne promocje w lidlu na zabawki drewniane kuchnia drewniana , kasa fiskalna :wink:

1 polubienie

Pojechałam i wyhaczylam tez m.im Zestaw do robienia kanapek za 19.99. Była też śliczna lodziarnia :heart_eyes:

2 polubienia

Wow super zestaw i cena jaka :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: jak za darmo;)

Są świetne w rewelacyjnych cenach , a i bardzo trwale

W aldim tez jest duzy wybor zabawek drewnianych jesli macie koło siebie ten sklep jezdzcie sprawdzic :wink:

Jestem naprawdę pod wrażeniem tych zabawek z lidla :slight_smile:

Teraz w Aldi są śliczne drewniane szopki dla dzieci - poprostu rewelacja, a kosztują chyba 50 zl

Te drewniane zabawki z Lidla.fajne są

Ooo nie wiedziałam, że Aldi ma w swojej ofercie zabawki. A to online, czy stacjonarnie,

Stacjonarnie :wink:

1 polubienie

To jutro odwiedzę Aldi :rofl:

Zobacz sobie gazetke aldi online pokazane sa tam zabawki i ceny :wink:
@Anabanana te szopki sa piekne

1 polubienie

Szkoda,że nie mam nigdzie w poblizu Aldi.
W sumie to tylko Biedronka i Delikatesy Centrum.
Nawet do Lidla najblizszego mam ponad 20km. Ale tutaj tatuje sie online

Nawet nie wiem czy aldi ma sklep online :confused: :thinking:

Jeju, wpadłam i wyszłam z 3 zabawkami :rofl::rofl: drewniany sorter, zjeżdżalnia dla małpek i ta szopka, wszystkie po 35 złotych :heart::face_holding_back_tears::rofl:

Ooo! Też muszę się tam wybrać . :speak_no_evil:

Polecam!
Sorter jest bardzo fajny, zabawki jak na taką cenę, to wyglądają naprawdę fajnie, solidnie, jak chcesz to 2 mam już rozpakowane, to mogę ci pokazać :sweat_smile:

Tak możesz pokazać :blush:

Jedyne co to przy sorterze te niektóre kształty są dość małe, więc trzeba uważać

1 polubienie

Kurcze, muszę się przejść też, dziś byłam w action i też takie fajne wieże były kulodrom, a dla starszakow rzeczy do kuchni itp. drewniane