Mojej córce też nie przeszkadza, bardziej my już znamy wszystkie słowa i w kółko tego samego słuchamy bo mała ma ulubione i zmienia sobie, na innych poziomach są faktycznie jakieś różnice
Mi się udało kupić w zeszłym tygodniu w lidlu na tych wyprzedażach po 5 zł drewniane zabawki dla maluszka
idealnie bi już zbieram rzeczy do kalendarza adwentowego dla dzieci moich ![]()
Ja kupiłam takie puzzle drewniane, ale to tak całkiem dla maluchów, bo właśnie są np tylko 2 puzzle, raczej chodzi o samo dopasowanie kształtów ![]()
A dziś też kupiłam super kostkę manipulacyjna za 50 złotych drewniana w Pepco
Ooo pokaż , byłam dizisj w pepco ale rozkładali towar i nie dało się wózkiem przejechać
O muszę się przejść bo mała się ciekawi teraz takimi
No u mnie też córkę od razu zainteresowało
Takie kostki to za grosze można dostać
one są super ale z czasem graca tylko miejsce
Z czasem każda zabawka traci tylko miejsce, bo dziecko po czasie wyrośnie z każdej
aczkolwiek teraz jest strzałem w 10, bo nasza córka zaczyna właśnie zauważać, że może coś pchnąć, i to się zakręci, sortera jeszcze nie ogarnia, więc jak zacznie, to tu też jest sorter na 3 kształty. O wiele bardziej wolę takie zabawki, manipulacyjne, sensoryczne, niż np kolejnego pluszaka
Ja teraz na biezaco staram sie wymieniac zabawki poprzez sprzedaz na vinted i za to kupuje cos innego
Rok temu dostala na Mikołaja corka , a teraz dostała drewniana kuchnie od chrzetnego na urodziny i tam jest telefon i ciagle dzwoni do babci mówiąc " no co tam , chcesz toscika , na dobra , do widzenia , no to pa " ![]()
![]()
![]()
![]()
O boże hahahah ale się uśmiałam
Takie maluszki potrafia byc pocieszne ![]()
Haha, jakie to słodkie
![]()
![]()
:Ddddddd
U nas w domu królują jednak plastikowe zabawki, nie oszukujmy się, jest ich jednak więcej, są tańsze itd. ale jak tylko mam wybór, to kupują drewniane. Mają swój urok
lubię kupować w Action, tam często są drewniane zabawki w dobrych cenach. Mój ostatni zakup to zestaw kawowy, będzie pasował do drewnianej kuchni i mam nadzieję, że kawki będą lepiej smakować ![]()
Tak te zestawy z action sa super maja swoj urok, synek mial toster i ekspres do kawy i super sie tym bawil ![]()
Oj tak action to świetna tania opcja na drewniane zabawki
Umknął mi ten post, muszę zobaczyć na Lidlu on-line czy coś fajnego pójdzie dostać
Bo mam już kilka rzeczy i super jakość oraz cena