My też planujemy na nowym mieszkaniu zrobić wannę plus prysznic. Głównie chodzi o dzieci i męża. Osobiście wolę brać prysznic bo jest szybciej.
PannaXoanna ja tez dziennie biorę prysznic, jednak nie zrezygnowałabym z wanny, bo lubię sobie czasem napuścić pelna wody i posiedzieć dla relaksu ;)
Gugu w bloku jest mało możliwe mieć wannę i prysznic. Chyba że ma się dużo metrów i dużą łazienkę
Wiadomo, że prysznic o wiele szybciej ale czasem tez można poleżeć i trochę się zrelaksować :)
My mamy mały brodzik pod prysznic wkładam wanienkę u teściowej mają głęboki brodzik ale mi się takie nie podobają.
ja też uwielbiam wannę,,,a w ogóle to marzę o swojej łazience bo na razie mam wspólną z teściową..może uda sie w końcu w tm roku coś zacząc.
Ja musiałabym tk i to bo w sumie ten prysznic to tak szybko fajnie dziecko w sądzę jak trzeba umyć się szybko to pod prysznic i myje się sama i czekam i tylko mówię nogi brzuch głowa i wyciągam xd
Aneczka no nie koniecznie, ja mieszkam właśnie w bloku i tak jak niżej napisałam mam 2w1 , jedynie to trzeba mieć miejsce na wanne , a prysznic zrobić w niej ;)
Gugi 2w1 czyli na stałe słuchawka zamontowana wysoko nad wanną? Ze można stanąć i wziąć prysznic? Jak tak to też jakas opcja
Aneczka tak, mamy prysznic z deszczowka i szybe zamontowana zeby woda nie chlapala ;)
Gugi to takie rozwiązanie też jest właśnie fajne
Aneczka jeżeli ktoś chce wannę i prysznic, a nie ma miejsca na te dwie rzeczy to super sprawa ;) gorzej jak ma miejsce tylko na prysznic.. ale wtedy bym kupila wysoki brodzik
Gugus ja nie zdecydowałabym się na tak małą łazienkę żeby wanna się nie zmieściła. Jakoś nie wyobrażam sobie nie mieć wanny
Oj w bloku to ciężko rączkę o duża łazienkę ja miałam wannę za czasów rodziców jak tylko zrobiło nas się w domu więcej wywaliliśmy wannę i zrobiliśmy głęboki brodzik i prysznic i to najlepsza decyzja była.
Gugi ja mam prysznic i wannę ale jak będę robiła remont to właśnie zrobię tak jak jest u ciebie 2w1 :)
Dwa w jednym mniej miejsca zajmuje i więcej miejsca w łazience chociaż się robi
Karolina no ja jestem bardzo zadowolona z takiego polaczenia ;)
Ja mam na dole w łazience prysznic a na górze lazienka jest niewykoczona i szybko nie będzie i tam mam starą wannę i wszyscy kąpiemy się właśnie w starej wannie bo można po prostu odpocząć i zrelaksować się. A prysznic to tylko tak na szybko raz na jakim czas używany.
Milena , a to ja nie mam czasu by codziennie w wannie siedzieć. Jak już ide do wanny , to leje ful wody i siedzę minimum godzinę ;)
W wannie fajnie poleżeć w ciepłej wodzie jak nas mięśnie bola. Zawsze jakaś ulga. A pod prysznicem nie będziemy stać grzać się woda
Ja ogólnie wolę prysznic może właśnie dlatego że nigdy nie mam czasu na długie kąpiele i leżenie w wannie.