Weronisia na pewno się uda przekonać;)
mąż tylko stwierdził że zobaczymy jak juz bedzie....ale wydaje mi sie że wanna bedzie ha ha ha
Weronisia pewnie ulegnie Tobie i zgodzi się
Weronisia będzie wanna, będzie ;) nie wiem jak u ciebie, ale ja jak mojego zasypie argumentami, to nie ma nic do powiedzenia :D
Gugi często facet odpuszcza i zgadza się żeby uniknąć naszego gadania
no musimy się spotkac po środku...a w sumie w jednej może byc wanna a w drugiej kabina z szybą
Aneczka to mój taki nie jest , że odpuszcza bo nie chcę słuchać gadania ;) ja go tak zargumentuje, że nie ma wyjścia, a tak to się sprzecza. Chociaż raczej spotykamy się po środku idąc na kompromis ;)
Weronisia pewnie, jak macie tyle miejsca ;)
Gugi dobrze że udaje się znaleźć kompromis
Gugi druga łazienka jest teściowej ha ha ha a ha i teraz korzystamy wspólnie,dlatego dążę do tego by mieć własną łazienkę
Weronisia no to rzeczywiście lepiej mieć swoją i to z wanna jak chcesz
U nas argumenty nie pomogły żadne mamy dość mała łazienkę i mamy prysznic . Ja przyzwyczajona jestem do wanny no i fajnie od czasu do czasu się zrelaksować. Teraz jak pojechaliśmy na weekend wynajęliśmy sobie apartament i był prysznic i wanna leżałam i leżałam no i mój widząc mój zachwyt powiedział że jak będziemy zmieniać mieszkanie to będzie wanna . :P
Pati jak ma się mała łazienkę to prysznic najlepsza opcja bo nie ma co robić klatki z łazienki że nosa nie ma jak wsadzić tylko po to żeby nic wannę.
No wiadomo że zalezy od metrażu.tetaz są takie możliwości że można wszystko na wymiar.pewnie i kabina prysznicowa z wanną by się znalazło do malej łazienki
Wernisia może i tak ale to były by pewnie mała wanna że ciężko by było w niej leżeć
Pati ja to samo w Bułgarii jak zobaczyłam wannę to pół wieczoru w niej przeleżałam 😂 a w domu prysznic
aneczka wszystko się da nawet leżec w wannie małej z tym że nogi do góry ha ha ha ha
Weronisia długo tak się nie wytrzyma
Weronisia o tak dla chcącego nie ma nic trudnego :)
Karolina ale co to za przyjemność leżeć w wannie kiedy nam jest niewygodnie
aneczka to zmieniasz pozycje i wtedy nogi na dół a głowa do góry ha ha ha ha