Za duża na gondole za mała na spacerówkę

Ah bo to tak się wydaje . My z mężem jesteśmy oboje wysocy więc córka pewnie też taka będzie .

1 polubienie

To prawda w sinsay się opłaca plus nie szkoda jak jakaś plamka nie zejdzie i można wyrzucic. Ja też czasem się zastanawiam czy to napewno ciuszki z pepco, bo jakoś jest naprawdę spoko. Hm ma to tldo siebie że albo w pasie wszysko odstaje albo rozmiar jest nie trafiony :upside_down_face: moja jest totalnym szczypiorkiem jest długa ale mega szczupła. Wszystkie spodenki rozmiar mniejszy jak narazie ubieramy :sweat_smile::blush::baby:

Ja w Sinsay nakupiłam sporo podkoszulków, piżamę , spodenki i krótkich spodenek za 5-6zl ze w sumie się ostatnio zastanawiałam po co tak dużo jak już w przyszłym roku w sezonie letnim będa za małe :crazy_face:

Smyk ma fajne akcesoria, my też kupowaliśmy buciki, sandałki czy kapcie do przedszkola i super się sprawdzały, lubię też kurtki i kombinezony zimowe ze smyka bo są naprawdę świetne jakościowo.
@Mamusia1 tak, im starszy tym jakby mniej tyje i ten wzrost też wolniej idzie 🫶🏼 ale na początku dzieci bardzo szybko przybierają na wadze
@SabinaMamaZuzi u nas z hm też wiecznie spodnie w pasie za szerokie więc zawsze wybieram te co mają gumkę ale generalnie z hm zawsze wszystko rozmiar mniejsze nosimy

Zauważyłam :smiley: i się przeraziłam :smiley:

No wlasnie kombinezonów nie kupuje tam czy kurtek bo dosc drogie sa, ogolnie ubranek tez nie chodz mam bo mama mi przynosi ale budziki, dodatki, zabawki internetowo czy inne rzecz to tak nawet puder tam dla siebie kupowałam nawet

To fakt, są drogie ale ja wiem że to jest dobra jakość bo od początku narodzin córki tam kupowaliśmy jej odzież zimową, która później bez problemu sprzedawałam na Vinted i to w dobrej cenie.
Ubranka kupuję tam na promocji przeważnie bo naprawdę wtedy te ceny są niskie i płaci się jak w Sinsay za ubranie w cenie regularnej a nawet i taniej
Ostatnio za 4pak bodziaków na krótki rękaw zapłaciłam 20,80 zł to jest 5 zł za sztukę to jak za darmo za taką jakość.
Tak samo jak uwielbiam bieliznę dla córki ze smyka majteczki i skarpetki i nigdzie indziej nie kupuje

Co do rurek to nie wiem. Buty są ok, ale ubranka niektóre się mechacily albo przecierały i byłam zdziwiona bo zawsze sądziłam ze za cena idzie jakość

Kompletujecie powoli garderobę na jesień /zimę dla maluchów? :blush:

Ja już po mału myślę o tym ale mam już sporo dresików, spodenek czy polarka … teraz muszę do żłobka więcej kaftaników kupić i bluz ale na zamek … bo w żłobku to tak się brudzą rzeczy że trzeba mieć dużo

Ja myślę co potrzebuje co się sprawdzi a co jest zbędne itd bo to moje pierwsze dziecko więc jeszcze nie mam doświadczenia

U mnie też pierwsze więc sama muszę wypróbować co będzie najlepsze, ale już przeglądam jesienne kolekcje. @Michaska żłobek nas czeka a pszyszlym roku czy naprawdę trzeba uzbroić się w cierpliwość :upside_down_face::sweat_smile::blush:?

1 polubienie

Taaak tym bardziej, że do obkupienia mam i córkę i synka więc powoli zaczynamy, żeby później wszystkiego na raz nie kupować :face_with_peeking_eye:
@Michaska w Sinsay do jutra do północy jest -20% na dział dziecięcy więc myślę, że do żłobka ciuszki jak znalazł będą z sinsaya 🫶🏼

1 polubienie

@Mom.of.two Ja ostatnio odkąd mały chory to nie wyrabiam na zakręcie z pracą, choroba, domem i forum :smiling_face: a gdzie tam zakupy