Ubranka 74 ![]()
Starsza córka w gondoli jeździła do momentu uzyskania stabilnego siadu, czyli gdzieś do około 6/7 miesiąca. Zobaczymy jak teraz będzie z synkiem ale też planuje przesiąść go do spacerówki jak osiągnie stabilny siad, chyba że wcześniej naprawdę wyrośnie z gondoli to wtedy spacerówka na płasko ![]()
U mnie córka skończone 3 miesiące , bliżej już 4 miesiące . I rozmiar 68 nosi i też już niewiele w tej gondoli ma miejsca ![]()
Ja też na początku jak synek miał 3 miesięce to myślałam że wyrośnie z gondoli mając 4 i jak ja go do chrztu zawiozę ale się okazało że jeszcze do 6 pojeździł w niej
Potem ta długość staje. Mój przy 74 był dość długo
Mam nadzieję , że tak będzie też u nas . Bo póki co rośnie jak szalona .
Ja też bardzo szybko teraz poszedł długo nosił 50 i myślałam że będzie tak z każdym rozmiarem a już 62/68 nosi
Ja już zaczynam niektóre 80 chować i wywozić na strych i będę musiała na jesień chyba powyciągać 86
U nas rozmiar 68/74 zależy od firmy ale bardziej 68. Przy wzroście 64juz
Czy wy też się głowice jak zamawiacie coś online z nowej marki, której nie miałyście wcześniej? Te rozmiary to mam wrażenie, że każda marka robi mi na złość:face_with_spiral_eyes:![]()
![]()
![]()
Ja na czuja zamawiam najwyżej będę odsyłać ![]()
Ale mam też tak i dres który moja mam w
Smyku kupiła i miał rozmiar 68 a młody w nim chodził mając 74 i był dobry więc dość duży rozmiar.
Ja nie wiem ale ciuszki z sinsay dostaly córki nw prezencie i mam wrażenie że one po pranju mniejszą się ![]()
Piękne wzory , bawełna i trzeba moim zdaniem brać rozmiar większy też bo są zaniżone ciut ![]()
Z jakich sieciówek najbardziej wam się sprawdzają ciuszki?![]()
Jak z sieciówek to najlepiej H&M mi się sprawdza . Ale mi mama dużo kupuje w lumpie i ciuchy z NEXT są super . Nie zniszczalne są dosłownie . A ma rękę do łowienia i bardzo dużo nowych z metkami się udało pokupować , to te rzeczy, z których córka wyrosła to są jak nowe . Nic z materiałem się nie dzieje .
Dobre masz wrażenie. Ja staram się kupować rozmiar większe niż nosi
właśnie by po praniu były już ok ![]()
@SabinaMamaZuzi juz gdzieś o tym pisałyśmy … u mnie Lidl (bardzo lubię i są dobre gatunkowo) , Sinsay (kupuję bo tanie i nie szkoda wyrzucić jak mały ubrudzi tak ze plamy nie schodzą), Pepco bo też tanie i niektóre fajne gatunkowo. Lubie też smyka ale są drogie no i kupuję też w Kick ale tam najfajniejsze są dresy i kurtki, body czy pajace są słabe
Zazdrosze oka do lumpów… Ja wchodzę i wychodzę z tamtą
Nie umiem szukać i się tam przepychać z innymi gdy wjeżdża nowy towar ![]()
. Wiem że naprawdę można się tam i obłowic ale ja wychodzę tylko z biłem głowy ![]()
@daruniax33
Ja lubię smyk albo 5 10 15 ale na promocjach ![]()
sinsay ma fajne printy w dobrych cenach można naprawdę zaoszczędzić, crocodilo jest też super na wyprzedażach ![]()
W crocodilo nigdy nie kupowałam ubranek. Fajne są też te ubranka sklepu Kaufland. Miałam kilka i też były super
Ja bardzo lubię z next tylko kupuje na Vinted
Ja uwielbiam smyka ale najczęściej kupuje na wyprzedażach bo naprawdę tanio można dorwać tam ubranka a w cenach regularnych są czasami naprawdę drogie, kupuję w sinsayu bo są tanie ale rozmiar większy bo po praniu lubią się kurczyć, H&M też bardzo lubię za jakość ale nie wszystko bo np dla starszaków t-shirty robią szerokie a krótkie… więc zimną porą roku ciężko je włożyć w spodnie, żeby zaraz nie wyszły i żeby plecki nie były na wierzchu. Ostatnio też zaskakuje mnie Pepco za jakość i printy
@daruniax33 ja myślałam, że mój synek rośnie jak szalony ale wczoraj na grillu u znajomych była koleżanka, która urodziła 6 dni szybciej niż ja. Mój synek ma 2,5 msc więc jej córka 2 msc i 3 tygodnie. Porównując ich to nasz był przy niej po prostu malutki. My nosimy rozmiar 62 a oni 68/74 więc byłam w szoku, tym bardziej, że oboje nie są za wysocy czy coś.
To ja w smyku lubię kupować przez apke zabawki czy jakieś dodatki dla małego ale ubranek nie kupuje. Chodź raz mi się zdarzyło kupić komplecik na chrzciny no o fajne mama czapeczki i zimowe i z daszkiem i takie na lato z filtrami UV. Ostatnio też tak kupowałam buciki synkowi i adidaski i tenisówki i sandałki
Mnie przeraziła waga syna ale podobno teraz nie będzie tak szybko już przybierał że to jakoś zwalnia