Wygląda na potówki
Podobnie jak dziewczyny obstawiam potówki ![]()
Są też ciekawe produkty z ziaji dla właśnie wrażliwej skóry dziecka, albo emotopic czy jakoś tak w sprayu, też fajnie koi u łagodzi. ![]()
To jest najlepsze bo skóra jest podrażniona od śliny i wazelina albo oliwa z oliwek i może być też olej kokosowy jakby robią warstwę po której ta slina spływa a nie podrażnia dalej.
Dokładnie bo to chodzi w tym. Bioderma też robi taką warstwę ale wazelina była silniejsza.
Też wydaje mi się, że to mogą być potówki
u nas czasem też podobne wyskakują czasami na nóżce, czasami na rączce, ostatnio właśnie były pojedyncze jak były takie cieplejsze dni
ale ogólnie nawilżamy skórkę emolientem, nic szczególnego nie robiłam z tymi zmiankami, to w ciągu dwóch dni dosłownie już nie było śladu po tym ![]()
Daj znać za dobę czy dwie czy zeszło ![]()
U mnie tez wyglada to tak brzydko…i widac ze jej to jakos tam lekko swedzi itd. Ten pierwszy z biodermy mam wlasnie po nim sie lekko poprawilo. Nigdy nie miala az tak duzej tej wysypki dlatego sie wystraszylam. Dzirkuje za polecajke wyprobuje
Zeszlo dla spokojnej glowy wykapalam ja w sodzie wczoraj i dzis patrze wieczorem i zostały tylko takie male kropeczki. Dzirkuhe jeszcze raz za rady
Ja kapalam mala w krochmalu i dla mnie nie ma lepszego sposobu . Nie dosc , ze jest latwy do zrobienia i produkty zawsze sa w domu
Warto sprobowac ![]()
Jak dla mnie potówki- mi się czasami takie na palcach robią.
Ten pomysł z soda to też super sprawa, będę pamiętać
Ooo super że już lepiej ![]()
Super że przeszło. Soda robi robotę
Polecamy się na przyszłość ![]()
![]()
![]()
Ekstra! ![]()
O to ekstra że pomogło , ja jeszcze nie próbowałam ale nie mieliśmy za bardzo problemów z krostami
Super wiadomość , fajnie że jest lepiej
@Werczix97 dobrze, ze sie udało naturalnymi sposobami ![]()