Wysylka za granice inpost

Hejka wysylałyscie za granice paczke z etykieta drukowana ? Na vinted pani kupila i musze wyslac za granice mam etykiete musza ja nakleic na paczke ale czemu nie widze jej w apliakcji jak wszystkie inne ?

A w InPost nie wystarczy nadanie elektroniczne? Nie wysyłam za granicę w sumie, ale zawsze jak korzystałam z paczkomatu, to nie naklejałam etykiet

Wlasnie za granice musi byc etykieta wydrukowana

@ewelkar899_wp.pl Etykieta jest drukowana a w aplikacji tych przesyłek nie ma. Dopieyna vinted jak wejdziesz w śledzenie przesyłki to się pojawia. Bo to jest tak że docelowym dostawcą jest firma z zagranicy a InPost jakby pośredniczy w tym dlatego nie wyświetla ci się na aplikacji. Córka wysyłała coś chyba na Litwę i było tak samo. Napisała do InPost i jej wytłumaczyli że oni nie są docelowym dostawcą. Także się nie denerwuj tak ma być :blush::blush:

3 polubienia

Ok super dziekuje :wink:

1 polubienie

Dobrze wiedzieć, przyda się na przyszłość :wink:

1 polubienie

Dokladnie tak jak @Kargaw napisala, nie tworzy sie kodu wiec nie widac tej przesylki jeszcze w aplikacji.

1 polubienie

Dzieki dziewczyny :slight_smile:

Dokladnie tak :slight_smile: tez kilka razy sie na to nacielam i zastanawialam dlaczego nie widze jej :slight_smile:

1 polubienie

Potwierdzam to co napisały dziewczyny. Też wysyłałam z Vinted zagranicę przez InPost i też nie miałam tej przesylki w aplikacji :slight_smile:

2 polubienia

A jeszcze pytanie o te etykiety mam dwie jedna naklejam a druga zostaje dla mnie ?

Druga wsadzasz w srodek paczki na wypadek jakby ta pierwsza sie np odkleila, bo jednak podroz daleka

1 polubienie

Mój szwagier zawsze wysyła swoje ubrania paczkomatem za granicę zamiast dokupować dodatkowy bagaż. To pewnie działa na podobnej zasadzie. Muszę go o to zapytać, ale teraz znowu gdzieś wyjechał.

bardzo dobry pomysł

Wystarczy pobrac etykiete przez vinted nie potrzebna nam aplikacja inpost

Nawet nie wiedziałam o takiej opcji

Zagraniczni kupujacy moga juz jakis czas kupowac na vinted

Na paczkę przykleić już wiele razy wysylalam

Juz wyslalam i faktycznie nie pokazuje w aplikacji , tylko na vinted pokazalo sie ze mozna sledzic przesylke :slight_smile:

1 polubienie

Tam nawet na tych wydrukowanych etykietach jest napisane. Wytnij i przyklej na paczkę i wytnij i włóż do środka.