Hejka wysylałyscie za granice paczke z etykieta drukowana ? Na vinted pani kupila i musze wyslac za granice mam etykiete musza ja nakleic na paczke ale czemu nie widze jej w apliakcji jak wszystkie inne ?
A w InPost nie wystarczy nadanie elektroniczne? Nie wysyłam za granicę w sumie, ale zawsze jak korzystałam z paczkomatu, to nie naklejałam etykiet
Wlasnie za granice musi byc etykieta wydrukowana
@ewelkar899_wp.pl Etykieta jest drukowana a w aplikacji tych przesyłek nie ma. Dopieyna vinted jak wejdziesz w śledzenie przesyłki to się pojawia. Bo to jest tak że docelowym dostawcą jest firma z zagranicy a InPost jakby pośredniczy w tym dlatego nie wyświetla ci się na aplikacji. Córka wysyłała coś chyba na Litwę i było tak samo. Napisała do InPost i jej wytłumaczyli że oni nie są docelowym dostawcą. Także się nie denerwuj tak ma być ![]()
![]()
Ok super dziekuje ![]()
Dobrze wiedzieć, przyda się na przyszłość ![]()
Dokladnie tak jak @Kargaw napisala, nie tworzy sie kodu wiec nie widac tej przesylki jeszcze w aplikacji.
Dzieki dziewczyny ![]()
Dokladnie tak
tez kilka razy sie na to nacielam i zastanawialam dlaczego nie widze jej ![]()
Potwierdzam to co napisały dziewczyny. Też wysyłałam z Vinted zagranicę przez InPost i też nie miałam tej przesylki w aplikacji ![]()
A jeszcze pytanie o te etykiety mam dwie jedna naklejam a druga zostaje dla mnie ?
Druga wsadzasz w srodek paczki na wypadek jakby ta pierwsza sie np odkleila, bo jednak podroz daleka
Mój szwagier zawsze wysyła swoje ubrania paczkomatem za granicę zamiast dokupować dodatkowy bagaż. To pewnie działa na podobnej zasadzie. Muszę go o to zapytać, ale teraz znowu gdzieś wyjechał.
bardzo dobry pomysł
Wystarczy pobrac etykiete przez vinted nie potrzebna nam aplikacja inpost
Nawet nie wiedziałam o takiej opcji
Zagraniczni kupujacy moga juz jakis czas kupowac na vinted
Na paczkę przykleić już wiele razy wysylalam
Juz wyslalam i faktycznie nie pokazuje w aplikacji , tylko na vinted pokazalo sie ze mozna sledzic przesylke ![]()
Tam nawet na tych wydrukowanych etykietach jest napisane. Wytnij i przyklej na paczkę i wytnij i włóż do środka.