Wypijana ilość mleka

No właśnie masz racje Fajerka 

mysle czy by nie kupić na prube takiego dla starszej 

niby są od 3+ 

ona ma już 19 😂

babyono nie są zakrzywione one są proste i mają lekki dziubek z przodu 

No a z tyłu takie wycięcie mają te z babyono, że też aż tak na nosek dziecka nie będą nachodzić.

Czyli nie polecacie :D

Kasia, ja nie używałam, więc może są fajne. Ja akurat mam Doidy i uważam, że dla mniejszego dziecka jest najlepszy, właśnie dzięki temu, że jest taki pochyły. Ale ty masz już starszą córkę, to już inaczej będzie sobie pewnie radzić z kubkiem. Czemu nie wypróbować?

A u nas dzisiaj przełom, 30 ml wody wypite z bidonu, z bboxa :D

no właśnie mydle kupić bo odrazu będzie test dla młodszej czy jej podejdzie a moja widzę ze chce z kubka juz pic odetnie cały czas

Tu jest ten a Babyono niebieski i doidy różowy. Można sobie porównać

Ogromna roznica 

dzieki ! 

Właśnie każdy poleca doidy cup na początek . Do nas właśnie przyszedł będziemy próbować z niego pić

Daj znać my tez kupimy po wyjściu ze szpitala dla starszej :)

Dziewczyny, a dlaczego ten kubek doidy?

bo jest mega. 

poczytaj sobie, doidy jest wart kazdej zlotowki

Też taki mega drogi ten kubek to nie jest. Ja chyba 21 zł za niego dałam. Mój młody go uwielbia, tak mu się spodobało picie z niego, że przestał bić z bidonu ze słomką. Dopiero niedawno udało mi się młodego przekonać do bboxa :)

A jak flugo uzywacie potem tych kubeczkow ?

Ja przyznam ze nic takiego nie kupowalam mialam mnostwo kubeczkow niekapkow z rurka 360 jakoes inne pierwsze kubeczki ale tej doidy nie mialam ;) na filizanki potem przechodzilysmy i sie swietnie sprawdzaly;)

Też się zastanawiałam nad jego kupnem bo niby preferowany jest już od 3 miesiąca życia. Także można uczyć pić odrazu z tego kubeczka. 

Ja musze kupić bo mi wydaje się bardzo fajny i dużo czytałam na jego temat. Chociaż mamy bidon z rurką i kubek 360 to córka nie chce z nich pić tylko z niekapka, może warto właśnie taki wypróbować 

Ja kupiłam moja ma 19 miesiecy i używa go So chrupek :/ 

nie chce z niego poc tragedia :D

Monia, jak chciałam na nowo przekonać małego do bidonu, to dawałam mu po prostu do zabawy na macie i w końcu się udało, ale trochę to trwało. Tyle że jeżeli chcesz dać do zabawy napełniony wodą, to ten z Canpol się nie nadaje, bo cieknie. Bboxem mały rzucał przez pół pokoju i nic nie wycieka.:) A do Doidy córka może ci się łatwiej przekonać, jak zobaczy, że jest z tego lepszy dostęp do wody:)

Doidy jest pochylony i tu ułatwia dziecku picie. Druga sprawa też rodzic może to kontrolować bo dobrze widać jak ta woda leci bo dzięki temu nachyleniu nie jest wszystko zakryte jak w tradycyjnym kubku

Faktycznie dawaliście ten kubek po 3M?