No właśnie masz racje Fajerka
mysle czy by nie kupić na prube takiego dla starszej
niby są od 3+
ona ma już 19 😂
Witaj na forum #teamLOVI!
No właśnie masz racje Fajerka
mysle czy by nie kupić na prube takiego dla starszej
niby są od 3+
ona ma już 19 😂
babyono nie są zakrzywione one są proste i mają lekki dziubek z przodu
No a z tyłu takie wycięcie mają te z babyono, że też aż tak na nosek dziecka nie będą nachodzić.
Czyli nie polecacie :D
Kasia, ja nie używałam, więc może są fajne. Ja akurat mam Doidy i uważam, że dla mniejszego dziecka jest najlepszy, właśnie dzięki temu, że jest taki pochyły. Ale ty masz już starszą córkę, to już inaczej będzie sobie pewnie radzić z kubkiem. Czemu nie wypróbować?
A u nas dzisiaj przełom, 30 ml wody wypite z bidonu, z bboxa :D
no właśnie mydle kupić bo odrazu będzie test dla młodszej czy jej podejdzie a moja widzę ze chce z kubka juz pic odetnie cały czas
Ogromna roznica
dzieki !
Właśnie każdy poleca doidy cup na początek . Do nas właśnie przyszedł będziemy próbować z niego pić
Daj znać my tez kupimy po wyjściu ze szpitala dla starszej :)
Dziewczyny, a dlaczego ten kubek doidy?
bo jest mega.
poczytaj sobie, doidy jest wart kazdej zlotowki
Też taki mega drogi ten kubek to nie jest. Ja chyba 21 zł za niego dałam. Mój młody go uwielbia, tak mu się spodobało picie z niego, że przestał bić z bidonu ze słomką. Dopiero niedawno udało mi się młodego przekonać do bboxa :)
A jak flugo uzywacie potem tych kubeczkow ?
Ja przyznam ze nic takiego nie kupowalam mialam mnostwo kubeczkow niekapkow z rurka 360 jakoes inne pierwsze kubeczki ale tej doidy nie mialam ;) na filizanki potem przechodzilysmy i sie swietnie sprawdzaly;)
Też się zastanawiałam nad jego kupnem bo niby preferowany jest już od 3 miesiąca życia. Także można uczyć pić odrazu z tego kubeczka.
Ja musze kupić bo mi wydaje się bardzo fajny i dużo czytałam na jego temat. Chociaż mamy bidon z rurką i kubek 360 to córka nie chce z nich pić tylko z niekapka, może warto właśnie taki wypróbować
Ja kupiłam moja ma 19 miesiecy i używa go So chrupek :/
nie chce z niego poc tragedia :D
Monia, jak chciałam na nowo przekonać małego do bidonu, to dawałam mu po prostu do zabawy na macie i w końcu się udało, ale trochę to trwało. Tyle że jeżeli chcesz dać do zabawy napełniony wodą, to ten z Canpol się nie nadaje, bo cieknie. Bboxem mały rzucał przez pół pokoju i nic nie wycieka.:) A do Doidy córka może ci się łatwiej przekonać, jak zobaczy, że jest z tego lepszy dostęp do wody:)
Doidy jest pochylony i tu ułatwia dziecku picie. Druga sprawa też rodzic może to kontrolować bo dobrze widać jak ta woda leci bo dzięki temu nachyleniu nie jest wszystko zakryte jak w tradycyjnym kubku
Faktycznie dawaliście ten kubek po 3M?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.