A ja mam fajna fryzjerke. Kolor zawsze ok ciecie tez a i zawsze po koloryzacji mam zabieg nawilzania wlosow gratis w innym dniu;)
A ja szukam cały czas dobrego fryzjera. Wyprowadziłam się z rodzinnej miejscowości i nie mam możliwości pójścia do mojej ulubionej fryzjerki…
Mieszkam w dużym mieście a na naszej dzielnicy jest 15 fryzjerów… Chodzę od jednego do drugiego ale żaden nie zdaje jak na razie egzaminu…
Mi pasują włosy mocno pocieniowane, nie farbuje. Mam włosy trochę poza ramiona.
same wlosow nie farbujecie tylko u fryzjera?
Ja nie farbuje włosów bo nie chce mi się z odrostami walczyć kolor mam niezły wiec stwierdziłam ze zacznę jak pojawi się siwizna ![]()
Monika ja mam tyle na głowie, że raczej sama mogłabym to zrobić jak Ania z Zielonego Wzgórza ![]()
Ja mama farbowałam farbą piankową ;]
Ja właśnie jeszcze kolorem nie farbowalam ale wymyśliłam sobie ze zrobię sombre tzn pójdę do fryzjera. Ciekawe czy mężowi się spodoba tylko musze poczekać aż mi włosy podrosna bo póki co mam beznadziejnie po tym fryzjerze ostatnim.
Monika mi farbuje siostra…jak jest u rodziców :d ale mam tyle wlosów ze ostatnio 3 farny poszly
a ona stwierdzila ze nigyd wiecej i woli mis ie dolozyc do fryzjera niz sama to robic hahaha:D
Kiedyś miałam dobrze bo koleżanka fryzjerka mieszkała niedaleko i była na telefon więc nie musiałam się nawet fatygowac do niej to ona do mnie przychodziła więc super było bo i nie musiałam rozwozic nigdzie dzieci. A teraz jest w ciąży i po zatem ma synka dwuletniego i już tak nie jeździ do klientów a nawet obecnie w ogóle się nie zajmuję fryzjerstwo a naprawdę była dobra w swoim fachu.
Ja raz farbowalam sama, drugi u fryzjera. Tak to włosów nie farbuje;)
Mam stala fryzjerke, o której chodze od dawna i jestem zawsze zadowolona. Na czesania przed impreza tez zawsze chodze do niej.
Ale cena usługi fryzjerskiej i farbowania jest dużo wyższa niż cena farby. Lecz wiadomo, że u fryzjera są profesjonalne produkty…
Ja za rozjasnienie wlosow nalozenie koloru podciecie i wymodelowanie zaplacilam 120zl nie jest to duzo bo bylo przy tym pracy. Mam zrobione wlasnie cos pod sombre,ombre i wiecie co nigdy wiecej… teraz jak bede szla to chce wlosy w jednym kolorze… zawsze mi sie marzyll takie ombre ale jednak nie jestem przekonana .
Ja to bym chyba majatek wydała na fryzjera jakbym chiała zafarbować ![]()
Laurcia nie bo one nie patrza na dlugosc czy gestosc wlosow tylko poprostu maja cennik taki za farbowanie i tyle sie placi. Ja tez mialam wlosy do pasa jak szlam farbowac i nie brala wiecej.
to zalezy od salonu bo podpytywalam i niektore salony biora w zaleznosci od ilosci zuzytego produktu
Ja podobnie jak Pamela, za farbę, podcięcie i ułożenie 130 zł do tego kawa i ciasteczko
Ja chciałabym ombre ale mam mocno pocieniowane włosy i nie wiem czy by pasowało… Marzy mi się coś takiego… Mam ciemne włosy z natury nie farbowane.
Jak myślicie dziewczyny na mocno wycieniowanych włosach do ramion uda się?
Ja sie ciesze ze sie przeprowadzamy do mneijszego miasta bo i na fryzjerze niezle zaoszczedze
Ostatnio jak bylam na podcieciu wlosów to bylam taka zdziwiona ile wzieli
normlanie szok…
polowe tego co teraz tu
Mama to ja 130 zł płaciłam za same odrosty a tak ogólnie to cennik uzależniony jest od długości włosów jak się je farbuje.
Ja tam gdzie chodze to nie ma od dlugosci wlosow. Zalezy jaki salon. Sa salony gdzie biora 150zl w zwyz ale tez mozna znalezc tanszy i dobre fryzjerki tam sa.