Wypadające włosy po ciąży

O kurcze też nie wiedziałam że tak drastycznie może się to zmienić w ciąży że skręconych na proste i odwrotnie pewnie też

Po ciąży wyrobiłam sobie pewne rytuały pielęgnacji włosów . Raz w tygodniu peeling oczyszczający skóry głowy . Wcierki 3 razy w tygodniu i  olejowanie włosów . Włosy są naprawdę w świetnej kondycji i szybko rosną. 

W czasie ciąży w organizmie zachodzą takie zmiany że nawet sobie z tego sprawy nie zdajemy moja koleżanka jak nigdy nie miała piegów to normalnie dostała ich wysyp

Za to moja córeczka ma teraz piękne kręcone włosy i mówię jej, że mi je zabrała i ma mi je oddać :) 

paula, polecisz jakis peeling ?

nie za dużo tego na raz? 

Peeling najlepszy po prostu kawowy :) olejek i kawa parzona do tego sól do kąpieli i jest super uniwersalny peeling :) 

Ja czasami właśnie sobie robię kawowy nie dość że fajnie skóra pachnie to jeszcze jest mega w dotyku tyle że strasznie się brudzi podczas robienia

To ja u siebie takich zmian nie widzę. Może mam trochę lepsza cerę ale żeby takie mega zmiany to nie zauważyłam

Ja tez robię peeling kawowy najlepszy jest 

Peeling kawowy jest super, super zapach, super skóra się robi. Ale nie robię go często ze względu na to ile brudu z niego zostaje. Jak sobie pomyślę o sprzątaniu to odechciewa mi się peelingu.

Ja kiedyś nie mogłam wanny domyc tak mi odbarwilo to fakt ale można kupić gotowy pelling kawowy on tak nie barwi :)

Syf po peelingu kawowym jest niemiłosierny, to fakt :) bardziej "czysty" jest cukrowy :) chociaż w dzisiejszych czasach to wiekszy luksus niż fusy po kawie :D

Nigdy nie robiłam peelingu kawowego a z tego co piszecie o tym syfie to tym bardziej mnie nie przekonuje :D w ogóle to bardzo rzadko robię peeling. A wy jak często?

ja staram sie robić 1-2razy w tygodniu. Skóra jest anprawde mieciutka i bez żadnych grudek, uwielbiam ten peeling. Niestety peeling kawowy ma to do siebie że robi bałagan ale ja zawsze robie go pod prysznicem i jakoś nie sprawia mi to dużo sprzatania 

Również polecam peeling kawowy. Jest świetny mimo, że brudzący  ;)

Ja używam tylko zeli peelingujacych jakoś nie chciałoby mi się bawić w robienie tego kawowego :) Słyszałam opinie, że te cukrowe peelingi są super i piękne zapachy można trafić. Kiedyś miałam o zapachu waty cukrowej :) 

Ja kupowałam gotowy peeling cukrowy używam do ust 

2 ciąże za mną i włosy były w mega opłakanym stanie. lekarz mówił by poczekać pół roku i samo sie wyreguluje ale nic z tego.. zaczełam szukac pomocy po grupach a ostatecznie trafilam do trychologa. dostalam suplementy do przyjmowania w postaci tabletek i zmieniłam też szampon i odżywkę.. teraz mogłabym grać w reklamie z włosami bo są piękne i gęste :D

Kwintesencja smaku w takim bądź razie bardzo gratuluję ci wyglądu i kondycji twoich włosów chyba Każda kobieta chciałaby takie mieć

Co do peelingu ja wykonuje  rzadko zdecydowanie za rzadko po prostu nie chce mi się w tym bawić ale staram się mimo wszystko o nich pamiętać natomiast kawowego nigdy nie robiłam