Wynik cytologii

Nooo jak nie ma sexu to i bobasa nie będzie :grin: także nooo :wink:
A jak z narzeczonym , lepiej już całkiem miedzy Wami :)?

Narazie jest ok :slight_smile: wiadomo bie jest idealnie alr jest lepiej niz bylo :slight_smile:

1 polubienie

Bylam w poniedzialek u gin na cytologii… zobaczymy co teraz wyjdzie :see_no_evil: tym razem zrobilam ta plynna niby jest bardzirej wiarygodniejsza

1 polubienie

Trzymamy kciuki i wspieramy!

Mi też gin ostatnio polecała cytologię płynną jako tą dokładniejszą. Oby wynik był korzystny!

Nadal czekam :see_no_evil:

O to trochę trzeba poczekać za wynikami. Taka niepewność jest najgorsza.

No mowila ze z 2-3 tygodnie

Jakby czytała o sobie , też jak byłam w ciąży miałam córkę bardzo nisko bo jak to ja w ciąży, wszystko robiłam z dwójką dziećmi, w domu mylam dwa piętra podłogi z pranie nosiłam itd mówiłam trawę w ogrodzie , obiad, szkoła z starszym i wiecznie coś czasem nawet kawe podgrzewam po 3 razy w mikrofali bo nawet czasu wypić kawy nie było , a sama wyglądam jak chodzący kościotrup;( wiele przeszłam bo 4 lata temu mój synek zachorował na nowotwór mózgu;( i czasem jak coś siadzie na jedną osobę tak nie chce odejść;( a co do wyniku cytologii to nie spotkałam się z czymś takim więc wirze w jakim ogromnym musisz być strachu;( ale puki co bierz te czopki i powtórzysz cytologię , być może miałaś jakaś bakterie czy coś w tym stylu, trzeba być dobrej myśli…chociaż wiem jak to jest…ciężko jest nie myśleć i siebie martwić… mam nadzieję że się wszystko wyjaśni i będzie dobrze :heart:

Wracajac do wyniku… z tego wszystkiego zapomnialam pisac… wynik plynnej cytologii wyszedl poorawny. Sa jakies podwyzszone parametry ale to od stanu zapalnego ale jak to powiedziala gin ze mozna uznac wynik za poprawny. Bolal mnie pecherz to mkze od tego wyszll cos podwyzszone. Mialam bdac urosept i za 3m kupic sobie globulki tak i uzywac 7 dni tak zapobiegawczo

3 polubienia

Super, cieszymy się, że wynik wyszedł dobry! :heart:

1 polubienie

Gratuluję ! Super że wszystko jest dobrze :slight_smile:

1 polubienie