Aisa tyle wytrzymalas to zrób rano. Na czczo bedzie bardziej wiarygodny. Chociaz na tych testach pisze ze mozna o każdej porze zrobic ale ja bardziej ufalabym wynikowi z rana
Asia a ile dni minęło od spodziewanej miesiaczki? Ja robilam test po 4 dniach bo nie chcialan sie poraz kolejny zawieść, jak jyz go kupilam to nie moglan wytrzymać i zrobilam po poludniu. Ale jak dasz rade wytrzymac to poczekaj do rana.
Fabiola mój okres się spóźnil jakoś 2 dni później się pojawił ale dziwny i trwał 3 dni więc muszę zrobić test dla pewności czy to ciąża czy jednak coś z miesiączka nie tak się dzieje.
Aisa, zrób rano dla pewności. Ile dni temu powinnaś mieć okres?
Zwłaszcza w ciąży powinnyśmy trzymać rękę na pulsie i nie bagatelizować naszego samopoczucia i regularnie kontrolować najważniejsze normy. Mówię o TSH, cukrze, wit B12, żelazie.
Wiem dziewczyny, że kawa wypłukuje, niestety w pracy piłam… Teraz w ciąży ani jednej. Później będę karmić więc prędko się takiej prawdziwej nie napiję
Mama_Gartki Aisa wspomniała o wszystkim, o co pytasz
Dziewczyny może nie w temacie ale w biedrze zabawki przy zakupie 2 50 proc taniej na obie…ja kupiłam synkowi były też dla niemowląt różne więc warto skorzystać.
Jutro zrobię i zobaczymy co to to to. Tzn czy ciąża czy jakieś dziwne zmiany bo powiem wam że naprawdę zdziwilam się kiedyś taki okres miałam ostatni zanim się dowiedziałam że w ciąży jestem .
Obecnie skończyłam 25 tc, więc wielkimi krokami zbliżam się do 3 trymestru. Muszę przyznać, że drugi trymestr był dla mnie dość łaskawy, a właśnie cały pierwszy wspominam nieprzyjemnie jeśli chodzi o mdłości i wymioty. Jakoś od 6 tc do końca pierwszego trymestru moje samopoczucie było okropne. Ja nie miałam porannych mdłości: moje mdłości trwały cały dzień. Dosłownie słaniałam się na nogach. Cały dzień leżałam w łóżku, nie miałam ochoty na nic do jedzenia, większość zapachów działało na mnie drażniąco. Zdarzały się jednak lepsze dni, gdy w miarę mogłam funkcjonować. Po pierwszym trymestrze wszelkie mdłości i wymioty odeszły jak ręką odjął.
Aisa dawno nie byłam w biedrze. Ale chyba warto sprawdzić. Ceny takie w miarę?
Powiem Ci ze tak duże auto wadera np za 20 zł przy zakupie 2 zabawek ja kupiłam dwa różne auta dla synka i 40.52 wyszło a normalnie bym zapłaciła 116 zł ponad więc opłaca się też są auta sterowane na pilota niektóre za 29 zł inne za więcej jeśli z hot weelsa były też zabawki dla niemowląt z fisherprice po 10 zł wychodziły jakoś w porywach do 20 zależy jakie oraz zabawki kinderland czy jakoś tak już nie pamiętam coś tam z vtecha też i drewniane jakieś i ciastoliny no przeróżne i wielkie miski były po 20 zł oczywiście przy zakupie 2 zabawek no i na paragon ważne by było parzyscie ile wlezie można wziąć. Więc serio opłaca się chciałam sorter kupić koleżanka mi pokazała kupiła go za 7.50 ale już nie było niestety a szkoda bo moj synek kocha wkładać klocki do dziur o ich kształcie a był to większy sorter bo aż 22 elementy.
Jak na moje oko ceny są super przy zakupie wlansie 2 zabawek( tudzież więcej ale parzyscie ) wtedy taki rabat jest .
A ja się jutra nie mogę doczekać. Myślę by się wybrać do innej biedry po ten sorter ale sama nie wiem czy mi się będzie chciało bo jeszvze muszę kupić talerze no i ten test stresa mam jakoś
Aisa i jak test? Robilas juz?
Sortery fajna sprawa, nasz maly dostał od kuzynki na swieta jeden a drugi my mu kiedys kupilismy. Wiecznie siedzi i sie tym bawi, troche mu trzeba pomoc ale z dnia na dzień coraz lepiej mu idzie.
też uwielbiamy sortery, na długo potrafią zająć malucha - przynajmniej u nas. Co do zabawek, jeśli kupujecie w smyku to sprawdźcie ceny online, ponieważ są znacznie niższe nić w z sklepie stacjonarnym.
Ja chyba serio trafiam często źle ino nie jestem pewna co do wiarygodności testu. Bo pierwsza linia powinna być widoczna a ledwo było widać ja a druga ciężko powiedzieć czy jest czy nie więc generalnie idę kupić inny test bo wyjdę z siebie z tej niepewności.
Aisa idź do innej apteki. Moze zle przechowują czy cus. A zawsze kupujesz w tej samej?
No to faktycznie masz pecha Aisa, że wynik wyszedł nieważny.
Właśnie zdenerwowałam się i kupiłam w rossmanie żeby nie w aptece tej blisko jutro się wybiorę do miasta i kupię tam w aptece. Bo ten wynik niby był a niby nie ja uznaje że to nieważny test bo ta pierwsza linia powinna być wyraźna więc wolę się upewnić.
Aisa to mialas pecha ze trafiłaś.na taki nieważny, zly test ciążowy …to koniecznie kup test i daj znac;-)
Może faktycznie test był popsuty albo przeterminowany. Sprawdzałaś datę ważności testu?
Sprawdziłam dobra była więc nie wiem o co chodziło a tym razem też kupiłam innej formy niż poprzednie właśnie przez to że wtedy tamte były wadliwe no i kupić trzeba jeszcze raz może po prostu coś było nie tak zrobione czy coś nie wiem.
Aisa i jak test? Nowy był wiarygodny?
Jeszvze się nie wybrałam po nowy test dopiero idę ale właśnie nie wiem czy kupić w rossmanie ale Pink test albo bobo test czy wlansie czekać do jutra i kupić w aptece ale nie chxe w tej co ma dziś otwarte tylko innej .