Wymienię, oddam, kupię, sprzedam

Mam,napisz w mejlu adres to ci wyślę w środę:)

Silje - jak sąsiadka , nie zajarzyłam :slight_smile:

mamavan, no a skąd jesteś :wink: Ja po tej drugiej stronie Chorzowa :wink:

No ja Świętochłowice , no to bardzo blisko :smiley: Nawet nie wiedziałam :smiley:

Jakby nie twoja aukcja to bym też nie wiedziała :slight_smile:

Dziewczyny a ma któraś z Was na sprzedaż jakieś fajne kapelusiki na chłopca 6mc, albo rampersy tak na 74cm?

Kasik duże wyprzedaże kapeluszy i rampersów widziałam i w h&m , w smyku i tesco ma promocje minus 30 % od zakupów powyżej 30 zł jeżeli chodzi o ubranka. Ja wczoraj byłam i kupiłam kilka koszulek dla Jasia po12 zł w smyku , buciki skórzane za 35 zł przecenione z 80 , i w tesco piżamkę za 15 zł i kapelusz za 14 :slight_smile:

1

1

dziękuję Mraczek, faktycznie zerknę w sklepach i kupie po przecenach, może akurat coś fajnego się trafi:-)

Jakby co to mój Furby już sprzedany, a więc nieaktualne :slight_smile:

Dziewczyny poszukuję wielorazowych pieluszek z Babyland, moga być używane, ale w dobrym stanie. Jeśli macie na zbyciu, czekam na propozycje :slight_smile:

Kasik jeśli masz Auchan w pobliźu to były rampersy od 14 złotych. Ja kupiłam dwa ale droższe bo tych tańszych już u nas dla chłopców nie było… Biały z pomarańczową lamówką za 24, a kubusiowy za 30. Fajne bo rozpinane na całej dlugości

1

no i w pepco sa teraz wyprzedaże

U nas nie ma Auchan niestety…ale w pepco popatrze, no i starszemu muszę kupić sodenki na lato to za jednym razem:-) a w pepco to chyba najtaniej, bo w gazetce widziałam że spodenki za 8zł.

Dziewczyny,
ja mam do sprzedania spodnie ciążowe z C&A, długość 3/4. Są nowiutkie, nigdy nie założone. kupiłam je na wyprzedaży w styczniu za 89 złotych, niestety do maja okazały się za małe :frowning:

cena do uzgodnienia :slight_smile:

1

[komentarz usunięty jako niezgodny z regulaminem]

dariolka 195 te spodnie to jest rozmiar s/m tak to sa rorki . one sa nowe raz je tylko zalozylam. bo wole leginsy. chyba ze moze masz na wymiane ciszki na roczna dziewczynke lub w zwyz.

1

Posiadam wiele ubranek na malutkiego chłopca. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do pisania wiadomości :slight_smile: Mam również laktator ręczny a także wózek spacerówkę (laska)

Aktywna Mama to wrzuć jakieś fotki ubranek,mnie zainteresowałby takie na 68-74

Aktywna Mama jaki masz ten laktator? Jakiej firmy, dużo używałaś? Wrzucisz zdjęcia? Ile byś za niego chciała?

Ja mam do sprzedania nową pościel poszewka na podusię i kołderkę Sterntaler oraz ochraniacz w komplecie 70na 140 długi cena kompletu nowego 249zł ja chcę 120zł jak ktoś chętny to proszę o kontakt. Mamy 3 komplety i stwierdziłam że tego nie będę używała.

1

1