[komentarz usunięty przez Redakcję LOVI]
Bardzo prosimy,
niech produktami wymiany w tym wątku będą ubrania, ubranka, zabawki, a nie akcesoria konkurencyjnych firm.
Dziękujemy
Mam do oddania lub zamiany trzy nowe ubrania ciazowe. 1. Spodnie rybaczki bezowe rozmiar z metki S ale wg mnie to nawet L 2. dluga spodnice w paski rozmiar z metki M ale mysle ze na osoby noszace L tez bedzie dobra 3. sukienke/tunike w paski z matki rozmiar L. Dostalam od szwagierki ze USA paczke z nowymi ubraniami ciazowymi ale niestety nie wszystkie sa na mnie dobre i nie mam co z nimi zrobic.
Poszukuję laktatora Lovi czy ktoś ma na zbyciu?
tanio sprzedam dwie spódnice ciążowe - białą i czarną
Moja koleżanka ma laktator lovi ale ręczny i coś wspominała że chciała by się go pozbyć bo ja to ona stwierdziła" zakład produkcyjny zamknęła" i dzieci już nie planuje a już jakiś czas nie karmi.
Marta a nie wiesz w jakim on jest stanie i za ile chciałaby go sprzedać?
Samantka wiem ze ona miała jakieś dwa bo jeden kupiła a drugi dostała na prezent od teściowej bo miała troszkę problemów z karmieniem a później to i tak miała elektryczny bo często odciągała mleko. musiałabym zadzwonić i zapytać a to nawet się dobrze składa bo już od dawna o niej myślę hihi i będę miała okazje. Jutro postaram się to załatwić. Poproszę ja o zdjęcia abyś mogła sama ocenić jego stan bo najlepiej chyba tak aby nie kupować kota w worku. A mogłabyś podać maila to już bezpośrednio tam bym wysłała zdjęcia.
Witam ze względu na ciąże nie będe zajmować się już sprzedażą .Posiadam sporo rzeczy nowe dla niemowlaka.
Ubranka akcesoria,prześcieradła różowe tylko zostały,podkłady poporodowe,smoczki,butelki,gryzaki,pieluszki tetra gruba
bardzo trwała.Wystawiam na allegro skarbona2009.lub OLX.
[komentarz usunięty
Prosimy, by produktami wymiany w tym wątku nie były akcesoria konkurencyjnych firm.
Redakcja LOVI]
Samantka skoro redakcja usunęła mój wpis- zapomniałam ze miało nie być konkurencyjnych firm- to napisze tak. Kolezanka ma nowy nieużywany laktator lovi, chciałaby go sprzedać za ok 80zł-ewentualnie negocjacja. Sama używała innego tez recznego ale krótko z innej firmy, który tez zalega w szafie. Jeśli jesteś zainteresowana prześle zdjęcia na maila. Elektryczny odkupiłam ja od niej wiec został tylko reczny. Mój mail to marta_0221@interia.pl jak masz pytania pisz
Jeśli ktoś będzie posiadał elektryczny laktator to jestem chętna lecz cena nie wysoka.Mogę zaczekać do pażdziernika bo termin mam koniec listopada.
Ja nadal poszukuję laktatora elektrycznego LOVI
kinczer@wp.pl -
Sprzedam
SamantKa
dariolka195
Dziewczyny jak tylko zlokalizuję mój laktator to zrobię zdjęcia po więcej informacji zapraszam na priv.
Aktywna Mama ja pisałam o ubranka dla chłopca.więc jak co to daj znać
Sprzedam ciepły pajacyk na jesień/zimę dla dziewczynki,rozmiar 62
Sprzedam spodnie ciazowe- 2 szt. na lato, nowe ani razu w nich nie chodzilam ( za duze). Jedne to krotkie spodenki a drugie rybaczki. Cena 50 zł za 2 szt.
Sprzedam zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży i po porodzie firmy Oillan Mama. W jego skład wchodzą -żel pielęgnacyjny do piersi -multiaktywny balsam przeciw rozstępom -aktywnie ujędrniający balsam do ciała -koncentrat redukujący rozstępy.Wszystkie posiadają datę ważności do 04.2017. Kosmetyki są nowe, nieotwierane. Mozna o nich poczytać na stronie producenta. Cena zestawu 100 zł plus ewentualny koszt wysyłki. Kontakt kitimeg@wp.pl
moja kolezanka ma do sprzedania nowy nieużywany reczny laktator lovi- dla tych które nie wygrają w sierpniu hihi