Może przyda nam się taki wątek. Nasze maluszki tak szybko rosną. Ktoś może będzie czegoś potrzebował lub chętnie coś sprzeda czy wymieni. A na naszym forum jest już troszkę rodziców i maluszków w różnym wieku. Zobaczymy jak to się sprawdzi
Bardzo fajny pomysł:)
No to może ja zaczne nieśmiało…
SZUKAM:Dla dziewczynki
-Opaski na główke ozdobne
-Wszelkich ubranek rozmiar 70(body,pajace,śpioszki)
-Sukieneczke rozmiar 70 (Różne,rózniaste-rózowe,kolorowe,jakiekolwiek)
-Nosidełko do noszenia malucha
WYMIENIE
-Mam pełno ubranek dla noworodka(malutkie rozmiary 50,56,60,62)za długo nam nie posłużyły bo córa urodziła się długa
-Laktator ręczny,turystyczny NUBY
-Nieuzywane pojemniki do przechowywania pokarmu NUBY
-Rożek usztywniany,nieusztywniany
Bardzo fajny pomysł na wątek. Ja mam do oddania sporo dziewczęcych ciuszków w rozmiarze 50/56 niestety na starcie kupiłam za małe. Córa długa była i się w nie mieściła. Są w bardzo dobrym stanie.
Na razie niczego nie potrzebuję ale może w przyszłości będę się odzywać.
Ja niestety wszystko zostawiam na drugą ciążę, a że n ie wiadomo, co za płeć mi wyskoczy, to ciuchów nie ruszam. Reszta - wiadomo, przyda się niezależnie od płci
Kaajka jeśli tu żadna z dziewczyn nie będzie mieć to proponuje Ci poszukać na tablica.pl Tam znajdziesz rzeczy ze swoich okolic w dobrych cenach prawie nie zniszczone. Ja tak zakupiłam wózeczek w dobrej cenie no bo chyba o używaną Ci chodzi …
Tutaj za 30 zł znalazłam na allegro używaną : http://allegro.pl/mata-edukacyjna-ocean-world-i3093691412.html
burek dzieki za checi ale pierwsze co zrobilam to obdzwonilam wszystkich na tablicy i allegro albo juz nie aktualne albo tylko odbior osobisty.
Oo to nie fajnie a u siebie tam w miejscowości nie masz żadnych komisów dziecięcych ??
Z taką matą to podejrzewam że może być ciężko znaleźć używaną…
u mnie jest tylko lidl biedronka i dwa lumpeksy… na takim odludziu mieszkam ze z wózkiem w koło bloku spaceruje… takze nie ma szans. jeszcze czekam jedna kobitka ma mi dać znać za ile jest przesyłka takiej wielkiej paczki pocztą i zadzwoni czy chce nadal kupic. bo jak mi wyjdzie drugie tyle co ta mata to za 80 zł jest nowa ze sklepu taka.
słoniatko007 masz jeszcze te rożki? nie wiem czy tu zagladasz
jak cos poprosze redakc o kontakt z Tobą
dariolka dziękuję pięknie, ale ja szukałam konkretnie tej co zlinkowałam ale dziękuję za pomoc
ps. już kupiłam tą co chciałam za 30 zł
wymienię
laktator ręczny (używany tylko 4 razy, potem wygrałam elektryczny od LOVI)
lub
fotelik samochodowy
na:
bujaczek - leżaczek
lub
karuzele do łóżeczka
kontakt pod mailem kaisa.a.mi@gmail.com (to nie literówka, ma być kaisa)
Kaajkaa-Tak Kochana mam rożek
a usztywniany za ile bys chciala sprzedac? lub wymienic na co (tylko nie wiele mam bo maly ma 2 miesiace)
a poszukuję ładnych rajstopek rozmiar 98 i płaszczyka rozmiar 98 dla dziewczynki
Kaajka-ten rożek jest mi niepotrzebny więc moge Ci go oddac nawet za najzwyklejsza grzechotke lub gryzaczek +koszt przesyłki.
Oddam za grosze : Herbatkę HiPP wspomagającą laktację , ja troszkę jej wypiłam , ponieważ chciałam karmić ale musiałam leczyć anemię i ciśnienie więc niestety przyjmowałam leki , które mi tego zabroniły .
Kupiłam za 15.99 zł a , że jest wypite jedna trzecia opakowania to oddam na 7 zł.
Laktator ręczny " Lakta plus " używany przeze mnie około 10 dni później przestałam przez to leczenie
Kupiłam go za około 45 zł , a oddam za 16 zł wyparzony z butelką , fajna sprawa bo pasuje każda standardowa butelka pod te dokręcenie . Oczywiście ze stojaczkiem na butelkę i dodatkową nową uszczelką .
Kaajkaa - zdobyłaś już karuzelę do łóżeczka ? Bo ja mam aż dwie … i nie używamy jednej zupełnie .
Czy nie chciałby ktoś odsprzedać fotelika dla dziecka powyżej 10 kg ? Np. 14 czy 20 …
Patrycja.Pawlik jestem bardzo zainteresowana bo nadal nie mam! podasz jakieś strony jak ona wygląda? albo nazwę jej? i za ile chcesz sprzedać
a fotelik mam ale nie wiem na jaką wage bo dostałam od rodziny 3 foteliki… jeden uzywam, a dwa leża niepotrzebnie, tylko , że dostałam je dla niemowlaka to możliwe, że nie beda ci pasowac
MARKOWY Wózek, lezaczek-bujaczek, fotelik
Witajcie
Jesli szukasz firmowego wozka to dobrze weszlas
Moje dziecko juz wyroslo, a ja mam do sprzedania markowy wozek firmy Teutonia BeYou (kupiony za ponad 3 tysiace zlotych), a do tego sliczny bujaczek-stojaczek firmy BREVIA z motywem Hello Kitty.
Polecam naprawde, kazdej mlodej mamie :)))))
Odbior na terenie Warszawy.
http://allegro.pl/wozek-teutonia-beyou-w-idealnym-stanie-i3238887387.html
http://allegro.pl/unikatowy-lezaczek-bujaczek-brevi-hello-kitty-i3238898387.html
http://allegro.pl/fotelik-teutonia-turio-z-baza-idealny-stan-i3238891814.html