Wymienię, oddam, kupię, sprzedam

Może przyda nam się taki wątek. Nasze maluszki tak szybko rosną. Ktoś może będzie czegoś potrzebował lub chętnie coś sprzeda czy wymieni. A na naszym forum jest już troszkę rodziców i maluszków w różnym wieku. Zobaczymy jak to się sprawdzi :wink:

Bardzo fajny pomysł:)
No to może ja zaczne nieśmiało…
SZUKAM:Dla dziewczynki
-Opaski na główke ozdobne
-Wszelkich ubranek rozmiar 70(body,pajace,śpioszki)
-Sukieneczke rozmiar 70 (Różne,rózniaste-rózowe,kolorowe,jakiekolwiek)
-Nosidełko do noszenia malucha

WYMIENIE
-Mam pełno ubranek dla noworodka(malutkie rozmiary 50,56,60,62)za długo nam nie posłużyły bo córa urodziła się długa
-Laktator ręczny,turystyczny NUBY
-Nieuzywane pojemniki do przechowywania pokarmu NUBY
-Rożek usztywniany,nieusztywniany

Bardzo fajny pomysł na wątek. Ja mam do oddania sporo dziewczęcych ciuszków w rozmiarze 50/56 niestety na starcie kupiłam za małe. Córa długa była i się w nie mieściła. Są w bardzo dobrym stanie.

Na razie niczego nie potrzebuję ale może w przyszłości będę się odzywać.

Ja niestety wszystko zostawiam na drugą ciążę, a że n ie wiadomo, co za płeć mi wyskoczy, to ciuchów nie ruszam. Reszta - wiadomo, przyda się niezależnie od płci :slight_smile:

Kaajka jeśli tu żadna z dziewczyn nie będzie mieć to proponuje Ci poszukać na tablica.pl Tam znajdziesz rzeczy ze swoich okolic w dobrych cenach prawie nie zniszczone. Ja tak zakupiłam wózeczek w dobrej cenie :wink: no bo chyba o używaną Ci chodzi …

Tutaj za 30 zł znalazłam na allegro używaną : http://allegro.pl/mata-edukacyjna-ocean-world-i3093691412.html

burek dzieki za checi ale pierwsze co zrobilam to obdzwonilam wszystkich na tablicy i allegro :slight_smile: albo juz nie aktualne albo tylko odbior osobisty.

Oo to nie fajnie :frowning: a u siebie tam w miejscowości nie masz żadnych komisów dziecięcych ?? :slight_smile: Z taką matą to podejrzewam że może być ciężko znaleźć używaną…

u mnie jest tylko lidl biedronka i dwa lumpeksy… na takim odludziu mieszkam ze z wózkiem w koło bloku spaceruje… takze nie ma szans. jeszcze czekam jedna kobitka ma mi dać znać za ile jest przesyłka takiej wielkiej paczki pocztą i zadzwoni czy chce nadal kupic. bo jak mi wyjdzie drugie tyle co ta mata to za 80 zł jest nowa ze sklepu taka. :stuck_out_tongue:

słoniatko007 masz jeszcze te rożki? :slight_smile: nie wiem czy tu zagladasz :stuck_out_tongue: jak cos poprosze redakc o kontakt z Tobą :wink:

dariolka dziękuję pięknie, ale ja szukałam konkretnie tej co zlinkowałam :slight_smile: ale dziękuję za pomoc :slight_smile: ps. już kupiłam tą co chciałam za 30 zł :slight_smile:

wymienię
laktator ręczny (używany tylko 4 razy, potem wygrałam elektryczny od LOVI)
lub
fotelik samochodowy

na:
bujaczek - leżaczek
lub
karuzele do łóżeczka

kontakt pod mailem kaisa.a.mi@gmail.com (to nie literówka, ma być kaisa)

Kaajkaa-Tak Kochana mam rożek

a usztywniany za ile bys chciala sprzedac? lub wymienic na co (tylko nie wiele mam bo maly ma 2 miesiace)

a poszukuję ładnych rajstopek rozmiar 98 i płaszczyka rozmiar 98 dla dziewczynki

Kaajka-ten rożek jest mi niepotrzebny więc moge Ci go oddac nawet za najzwyklejsza grzechotke lub gryzaczek +koszt przesyłki.

Oddam za grosze : Herbatkę HiPP wspomagającą laktację , ja troszkę jej wypiłam , ponieważ chciałam karmić ale musiałam leczyć anemię i ciśnienie więc niestety przyjmowałam leki , które mi tego zabroniły .
Kupiłam za 15.99 zł a , że jest wypite jedna trzecia opakowania to oddam na 7 zł.
Laktator ręczny " Lakta plus " używany przeze mnie około 10 dni później przestałam przez to leczenie
Kupiłam go za około 45 zł , a oddam za 16 zł wyparzony z butelką , fajna sprawa bo pasuje każda standardowa butelka pod te dokręcenie . Oczywiście ze stojaczkiem na butelkę i dodatkową nową uszczelką .

Kaajkaa - zdobyłaś już karuzelę do łóżeczka ? Bo ja mam aż dwie … i nie używamy jednej zupełnie .

Czy nie chciałby ktoś odsprzedać fotelika dla dziecka powyżej 10 kg ? Np. 14 czy 20 …

Patrycja.Pawlik jestem bardzo zainteresowana bo nadal nie mam! :slight_smile: podasz jakieś strony jak ona wygląda? albo nazwę jej? i za ile chcesz sprzedać :slight_smile:

a fotelik mam ale nie wiem na jaką wage bo dostałam od rodziny 3 foteliki… jeden uzywam, a dwa leża niepotrzebnie, tylko , że dostałam je dla niemowlaka to możliwe, że nie beda ci pasowac :frowning:

MARKOWY Wózek, lezaczek-bujaczek, fotelik

Witajcie :slight_smile:

Jesli szukasz firmowego wozka to dobrze weszlas :slight_smile:

Moje dziecko juz wyroslo, a ja mam do sprzedania markowy wozek firmy Teutonia BeYou (kupiony za ponad 3 tysiace zlotych), a do tego sliczny bujaczek-stojaczek firmy BREVIA z motywem Hello Kitty.

Polecam naprawde, kazdej mlodej mamie :)))))

Odbior na terenie Warszawy.

http://allegro.pl/wozek-teutonia-beyou-w-idealnym-stanie-i3238887387.html
http://allegro.pl/unikatowy-lezaczek-bujaczek-brevi-hello-kitty-i3238898387.html
http://allegro.pl/fotelik-teutonia-turio-z-baza-idealny-stan-i3238891814.html