Wymiana łóżeczka na łóżko :))

U mnie to jeszcze długo za nim córce zamienie łóżeczko na łóżko. Ale warto sobie poprzegladac i u już coś sobie w razie czego upatrzec, a później już tylko zamówić łóżko.

Dziewczyny jeśli któraś by się zastanawiała nad łóżkiem dla dziecka to szczerze polecam narożnik dla dzieci “Kubuś” my kupiliśmy małemu na dwa latka , ustawiliśmy bokiem do zewnątrz tak że nie ma szans żeby spadł . Rozkłada się na dwie poduszki bądź jedną więc posłuży na bardzo długo bo przy dwóch ma aż 1,70 m . Pełno wzorów więc idzie dobrać coś żeby pasowało do pokoju . minus to jedynie kupno przez allegro bo przejechałam wszystkie sklepy meblowe i w żadnym go nie znalazlam … Cena też super bo niecałe 250zl .

Ale ja bym musiała jeszcze inaczej ustawić bo u mnie córka w dół się zsuwa jak śpi.

Paulina, rzeczywiście słyszałam już wielokrotnie bardzo dobre opinie na temat łóżeczek - lanomeble. Polecam !

My na drugie urodziny powiedzieliśmy żeby zamiast prezentu wszyscy zrzucili się na łóżko i tak też się stało. Zamówiliśmy łóżko i od razu pierwszego dnia jak je złożyliśmy synek śpi w nim sam. Wcześniej każdej nocy do nas przychodził spać i na mleko po kilka razy. Teraz wie że ma swoje łóżko duże takie jak my, i trzeba tylko z nim zasnąć ale sam się w nim kładzie. Chce być przytulony i głaskany po głowie. To wszystko.