Wybór butelki

Aniska no ale dała radę , młody by puścił butelkę, a ona do końca piła choćby nie wiem co :D obie byłyśmy w szoku, ale ja pamiętam wróciłam z kościoła,a mąż dał mi tą butelkę z tym smoczkiem to tak dałam. NIe zauważył , że ten smoczek był obok bo jest do kaszki tylko dał 

NO my z lovi 3+ używamy do wody bo tego i tak dużo nie pije naraz więc to ogarnia, ale w nocy ostatnio też mu go dałam bo mąż oczywiście znowu mi go dał do tych canpolowych i bez problemu wypił mleko w nim. Dopiero jak myłam butelkę zauważyłam, że pił z lovi 

Ale mówisz o takim do butelki czy do ciumkania :"] 

My przekładaliśmy na bok kładąc spać aby się nie zakrztusiła. 

Raz zdarzyło mi się że się o robiła i zaczęła ulewac ake zdarzyłam. Normalnie byłam przerażona bo z tym nie ma żartów w nocy 

Mamy z chicco .  Dziewtutaj polecały i kupiłam. Ale nic z tego.probuje z każdej i nic 

Tylko lovi 

U nas lovi na pierwszym miejscu a jak córka się buntuje to ratuje nas butelka z aventu. 

Widziałam je i mają śliczne wzory,ale ja jakoś nigdy nie potrzebowałam tego nawet przy córce. Często na oko dawałam mleko 

Maziulek wkońcu to panicz:D

Mam pytanie- mój maluch skończył trzy miesiące na mm od dwóch jesteśmy- od samego początku tylko butelki lovi- a teraz musze zmieć smoczek bo widzę ze przy tym się meczy- jaki polecacie, bo już się w tym pogubiłam

ja z powrotem już na smoczkach lovi i widocznie potrzeba było czasu aby mała na tych smoczkach sobie lepiej radziła, fakt ze te mleko mniej jej smakuje to tez tak mocno nie ssie;)

Aniska spróbuj ją wyżej trzymać u mnie ustąpiło po zmianie pozycji;p

Aniska nie próbowałam ich bo ja mam butelki szerokootrowe, a one chyba do tych zwykłych wchodzą chyba , ze się mylę 

Od butelki ;))

Aniska może to dla niej za dużo i ulewa nadmiar.  Moja też tak robiłam jadła na potęgę non stop i non stop ulewala. Tylko ona na piersi była ,więc nie wiem ile piła ,ale ciągle przy piersi była 

Ja też mam ten klin kupiony, warto go też używać jak dzieci mają katar . 

Czyli wzorowo wg zaleceń producenta ;) 

U mnie 2.5miesiaca a narazie na zerowym  canpola a czasami lovi sobie zażyczy na szybszy przepływ;) to wtedy więcej zje, nie wiem czemu  ale czasami ma tak silny odruch ssania ze musze ja obserwować z tymi smoczkami 

To co spowodowało ze wykonaliście badania pod tym kątem?

U nas zamiast klina są reczniki pod materacem z obu stron bo raz z jednej strony mala lezy lozeczka a raz z drugiej ;)

Maziulek no nie dziwie się, no ja w swojej też zakochana:D

Tofunia mój ma czasem teraz 6+ ,a ma no 7 miesięcy i raz się krztusi ,a raz nie 

A ja powróciłam do smoczka z medical 0+ zmienilismy mleko i corka niechętnie je zjada przez co ten odruch ssania nie jest tak mocny jak byl przy bebilonie