U nas ciągle leci na 0+...
My nie mieliśmy smoczków
Monia moja też się meczyła i nie chciała pić z tego smoczka 0m+ . Producent piszę, że powinno się wymieniać co 2 miesiące.
Fajna sprawa z taka butelka ;))
U mnie są takie same, więc nie ma problemu:D
Ja właśnie też dużo czytałam o tym że podczas karmienia piersią jednak pozycja ma diametralne znaczenie.
Moja ulewała ale to po nan optipro plus a jak przeszliśmy na bebilon nagle sie wsztstko zmieniło
U nas butelki lovi się sprawdziły
Onkurdek nie widziałam jeszcze takiej butelki
u nas to samo jak położę ja na plecy to odrazu soe budzi
Hehe no 9+ też jest :D my kupujemy tylko z lovi smoczki. Nasza córka najlepiej je akceptuje
Aniska nie znam ich...
Mój syn w ogóle butelki nie akceptował. Nawet wody nie chcial z takiej pic jak mu na próbę daliśmy bo myslalam ze moze chodzi o smak mleka modyfikowanego. Ale nie...
Mm jak mu kiedys chcialam podać to tylko jako posiłek z płatkami śniadaniowymi. Raz zjadl i dalam sobie z tym spokoj, po roku juz dostawal mleko krowie normalnie no i byl karmiony piersią. Musialam się pogodzić z tym, że wyjazdy z domu są na max 3h zeby zdarzyć na karmienia gdy byl mniejszy. :)
Dla mnie porównywalne,lovi-canpol...choć wszystko zależy od.modelu...zresztą canpol u mnie od 10 lat a lovi od 7 wiec mam duzy sentyment do nich zarówno za grafikę.jak i jakosc
U nas avent nie przeszły. Lecimy na lovi ale widziałam z chicco bardzo fajne są może wypróbujemy
heh mąż robi małe psikusy;) ale mój też nie ogarnia; ) pyta tylko czy smoczek z kropkami czy paskami;)
Mój ma refluks ale nie ulewa w ogóle, za to odgina głowę do tyłu i pręży ciało podczas karmienia. Dobrze jest zakupić klin do łóżeczka. My mamy dostawkę i podniosłam mu jedną stronę wyżej.
Maziulek ja wzięłam się za test butelki ze smoczkiem o+ i musiałam jej zmienić smoczek na 3+ bo się męczyła z tym smoczkiem o mniejszym przepływie i nie chciała dojadać do końca;/
Czli słabo się odpowietrza?
Ale smoczki z canpolu pasują do butelek lovi?
Ja wolę smoczki do butelek z canpol bo z lovi mi syn czasem zasysa
A może ta przypominająca pierś próbowałaś?