Wybieranie ubrań

Jak muszę im kupić nowe rzeczy to zwykle szukam w internecie i daję im wybrać z listy. Idzie ekspresowo i wszyscy zadowoleni.
A.z ubieraniem u chłopaków nigdy nie było problemu. Zwykle brałam 2 koszulki i pytałam ktorą wybiera. Szło zawsze gładko.

U mnie córka jeszcze nie wybiera sama, bo ma 3 miesiące, ale nie widzę przeszkód w tym, żeby później już wybierała dla siebie ubranka, w końcu to ona ma je nosić. Jak będą miały fajny materiał, to czemu mam jej nie kupić

Tak. Staram sie pozwolic na wybor, ale nie chce tez zeby cos sie ze soba gryzło… jak to kazda mamusia :stuck_out_tongue_winking_eye: wiec podpowiadam…
Jak wybierze jakąś bluzę to mowie:
To co ktore spodnie do tego te czy te? Wybor ma, a ja trzymam reke na pulsie :wink:
Ale widze ze sam juz wybiera cale komplety… baaaa… nawet jak bierze komplet bluza i spodnie dresowe np. Niebieskie to t- shirt bokserki i skarpetki bierze tez w tym kolorze :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Hihi ogólnie teraz mamy etap ,ze nie chce sie przebierac:)

Mój ostatnio „ mamo już wystarczy tych kąpieli ile można się kąpać „ :rofl::rofl:

1 polubienie

To u nas pytanie codziennie czy musze myc glowe :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

2 polubienia

Też o to pytałam mamy :rofl:

1 polubienie

Ja też :laughing::rofl:

O tak , u nas mycie głowy to tylko tata moze … ehhhh ah te kobiety,hehhe

A nie to u nas obojetnie kto, ale pytanie pada codziennie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Moja córka jeszcze na to za mała, na dopiero 2 lata i jej to obojętne co założy :laughing:

U nas tez… masakra

u nas zależy od humoru :rofl: :rofl:

A to u nas w tym wieku byl strazak sam na tapecie… i caly czas chcial chodzic do zlobka za strazaka ubrany ;p i tak do 3 urodzin jakosc

Nie no klasa! A zobaczysz za kilka lat kim zostanie :grinning:

Może zostanie z nim to do końca :smiling_face: