Wszystkie objawy a porodu brak

Aisa, 17 dni? Może termin był blednie wyliczony?

Justa powodzenia! :slight_smile:
Aiisa 17 dni po terminie to faktycznie dość sporo. Musiałaś się oczekać na maluszka :slight_smile:

Justa być może tulisz już Maluszka :slight_smile: daj nam znać jak się macie.

17 dni to długo, możliwe, że jednak był o kilka dni źle wyliczony termin i taki efekt

Dziś idę na prowokację, może uda się ruszyć. Jak urodzę to dam znać ? oby szybko poszło

Justa czekamy na informację. Powodzenia od Lovicioć!

Cześć dziewczyny, ja też nadal czekam. Jesteśmy 13 dni po terminie z miesiączki i 6 dni po prenatalnych. Objawy porodu jak były tak są, a mały nie chce wyjść :wink:

Justyna koniecznie daj znać ? jejku WERONIKA ja myślałam że Ty już jesteś po wszystkim a tu proszę się nie spieszy na świat bobasowi trzymam za was kciuki . Trzymaj się cieplutko ?

17 dni po terminie rodzić? To jakiś koszmar… Ja rodziłam 9 dni po terminie i powiem Wam, że jakby jeszcze mnie przetrzymali, to nie wiem, czy syn urodziłby się zdrowy, bo raz, że miałam zielone wody, dwa za długo uciskały go kości miednicy, bo urodził się dwoma krwiakami podokostnowymi, gdzie wygląda to w ten sposób, że na główce dziecka pojawiły się duże uwypuklenia… Jak go zobaczyłam, to się przeraziłam, ale na szczęscie synek jest zdrowy. A teraz wg. standardów kobieta wcale po tygodniu nie musi iść do szpitala, bo to lekarz prowadzący kieruje ciężarną wg. jego badań…

Dziewczyny urodziłam! Sprawnie poszło, córa zdrowa, duża oczywiście bo prawie 4 kg ale najważniejsze że wszystko dobrze z nami. Jesteśmy po karmieniu, już na sali, poszło super dzięki rewelacyjnej położnej, naprawdę dziewczyny, słuchajcie jej poleceń, poród idzie wtedy sprawnie i bezproblemowo. Dzięki Wam za wsparcie, życzę Wam równie sprawnych porodów i zdrowia, i sił na te upały ?

Justa Gratulacje ? trzymajcie się!

Gratulacje :slight_smile: 4kg to kawał szczęścia

Justa to się uwinęłaś! Gratulacje!
Cieszę się że trafiłaś na dobrą położną to połowa sukcesu jeśli dobrze przeprowadzi Cię przez poród. Trzymaj się mamusia :wink:

Gratulacje. A bobas spory ?

Gratulacje ogromne Justa. Twarda z Ciebie babka . Dużo zdrówka dla dzidziusia, szybkiego powrotu do formy i wspólnie spędzonych samych pięknych chwil. Duży bobas tym bardziej szacunek:)

Gratulacje Justa! Oby Wam dobrze się karmiło i wszystko znakomicie układało :slight_smile:

Gratulacje i karmcie się na zdrowie ! Dzielna mama dobra położna to już sukces murowany musiał być:)

Justa40 Moje gratulacje! Dużo zdrówka, siły dla Ciebie i maluszka :slight_smile: