Mi się podobają cybex i venicci
Vennici ostatnio wprowadził nowość na rynek Upline3, można chyba zamawiać, ale będzie dostępny w maju.
Ale cena też niezła, ponad 4k, ale ma wszystkie możliwe akcesoria ![]()
No i piękne kolorki ![]()
Tak, teraz zauważyłam że coraz więcej marek wprowadza różne odcienie brązu, tak również było i tym razem chociaż postawili też na klasykę czyli czerń i zieleń ![]()
A zdecydowałaś się na jakiś z tych ?
Taaak , jednak wybraliśmy cybexa
Ja kupiłam używanego vennici upline , w świetnym stanie
za to nowy super dopasowany do naszego samochodu fotelik z bazą obrotową
A jaki kolor wybraliście ? ![]()
Wózek czarny , a fotelik szary ![]()
A macie córeczkę czy synka ?
Synek ![]()
O to super !
Kupiliśmy vennici ale zastanawialiśmy sie na też używamym cybex ale zauważyłam że praktycznie w każdym rączka była mocno zniszczona obdrapana , ale wózek sam w sobie mi się mega podobał
My kupiliśmy używany bebetto i faktycznie jak patrzyłam na cybex to wszystkie miały zniszczone rączki.
Bebetto super nam się sprawdza na naszej polnej drodze.
A jaki dokładnie model ? I jaki kolor macie ?
Priam 4.0 Czarny ![]()
Zastanawialiśmy się nad Cybex Priam jednak finalnie postawiliśmy na Anex Flo plus baza i fotelik z Cybex. Trafiliśmy na jakąś promocję i za wszystko zapłaciliśmy około 5,5 tys. Anex wydał mi się łatwiejszy w obsłudze niż Cybex, ale czy to była dobra decyzja okaże się finalnie jak już zaczniemy użytkować.
My gondolę mieliśmy używaną, natomiast wiedziałam że spacerówkę kupię nową i tak się stało ![]()
Wybraliśmy dokładnie taki sam
Oby nam się sprawdził!
Marka Cybex jest dość droga. Jeśli chodzi o używane wózki trzeba bardzo uważać od kogo się kupuję. Najlepiej szukać takich z możliwością odbioru żeby zobaczyć jak wszystko wygląda. Ja osobiście kupiłam wózek cybex Talos s lux i sprawdza się świetnie. Polecam zajrzeć na olx tam jest dużo powystawowych z pełną gwarancją w dużo niższej cenie