Wózek niemowlęcy junama

Ja musiałam kilka miesięcy wózek trzymać w aucie bo mieszkaliśmy na 3 piętrze bez windy więc 2xdzuennie musiałam go składać i wkladac więc ważne było żeby był lekki, teraz mamy windę więc w sumie mi obojętnie. A Wy Monia macie windę albo domek z łatwym podjazdem? 

Sąsiadka z czwartego piętra tak samo robiła że w samochodzie w bagażniku trzymała wózek 

No właśnie jeśli chodzi o mieszkanie które wynajmuje mieści się na 2 piętrze i nie ma windy.  Ale kobiety to są pomysłowe heh

Monia a macie wózkownie albo pomieszczenie gospodarcze? Gdzieś będziesz go trzymać? 

U nas nie było miejsca na klatce, a w wózkówni sąsiedzi suszyli pranie nad naszym wózkiem... :/

U nas wózkownia jest. Ale jakbym miała go chować tam to na jedno by wychodziło bo jest w piwnicy więc i tak musiałabym po schodach nosić 

Są piwnice ale tam strach trzymać. W ciągu ostatnich miesięcy wymienilam 2 kłódki 

Monia Ty mówisz że strach trzymać w piwnicy a ja na klatce stawiam bo mi się nie chce go dźwigać. 

Może u Ciebie jest bezpieczniej, u mnie to raczej nie za ciekawie heh 

Monia o to nieciekawie. To polecam faktycznie w samochodzie trzymać :) 

Tez trzymam na klstce z reszta nie ja jedna :)nic nie ginie 

Monia trzymałam jak wynajmowaliśmy mieszkanie i teraz też trzymam na klatce i nic się nie dzieje. 

Dobrze że nie mieszkamy w bloku i nie mamy takich problemów

U mnie na samym parterze mieszkają jskies pijaki, nade mną też dra się kłócą czasami na całą klatkę, już takim osobom bym nie ufała. A że mi z 2 razy piwnice okradli i to nie w długim czasie to już całkiem. Nie będę tam oczywiście mieszkać cake życie, ale najbliższy czas na pewno 

Monia współczuję 

W bloku którym mieszkam można powiedzieć że są prawie wszystkie rodziny z dziećmi. 

Trochę źle trafiłam ale cóż tylko wynajmuje, nie mam zamiaru zostać tu na stałe, nie moje klimaty 

monia oj czasami tak sie układa,ale skoro nie planujecie tu na stałe mieszkac tosuper motywacja by iśc na swoje

Pewnie już miałam brać kredyt i kupować swoje ale no wyszło troszkę inaczej więc muszę poczekać. Ale kiedyś na pewno to uczynię 

Monia kupując mieszkanie w bloku też nie będziesz miała pewności jakich będziesz miała sąsiadów z nimi to loteria. A bo ktoś wynajmie komuś albo sprzeda i różnie może wyjść 

monia a planujecie dom czy mieszkanie w bloku???