Wózek niemowlęcy junama

Zastanawiam się nad kupnem wózka 3 w 1 junama diamond. Czy któraś z Was taki posiada? Jak się sprawuje? 

Nie miałam tego modelu ale przy synu byłam użytkowniczka wózka firmy tako i był to najlepszy wizek pod słońcem pod warunkiem ze komuś nie zależy na wadze bo mój był dość ciezki. Moje dwie koleżanki również miały wozki tako i tez były mega zadowolone 

Nie znam tej firmy. Jak kupowałam wózek, to poznałam wiele marek, ale tej w zakresie swoich zainteresowań nie miałam. Nie polecę więc go. Co najwyżej przy 3w1 uważaj na fotelik. Bo zazwyczaj są bardzo słabe, bez testów zderzeniowych. Lepiej kupić porządny, nawet droższy. I 3w1 zazwyczaj są dość ciężkie, więc nie wiem czy będziesz wnosić wózek, wozić samochodem, ale zwróć uwagę na ten aspekt.

Ogólnie 3 w 1 nie polecam. Gondola jest ok, ale gorzej jest ze spacerówką. Jest ciężka, nie poręczna, zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Więc lepiej jest kupić oddzielnie spacerówkę. Mówię ogólnie o wózkach 3 w1 nie wiem jak akurat ten się sprawdza.

Beata wszystko zależy od preferencji i potrzeb. Ja wozka nie musiałam nosić nie jeżdżę tez samochodem jako kierowca . wiec  wózek rzadko jeździł.dla mnie spacerówka od 3w1 była super i nie chcislsm die z nią rozstać . Stabilna jeździła po każdym terenie bez problemu można było prowadzić jedna reka (przydatne jsk trzeba iść z psem ) wygodna dla dziecka nawet kiedy zasnelo. 
teraz tez mam spacerówkę z wózka 2w1 i mie wyobrażam sobie innej 

Widziałam, że z takim wózkiem chodzi Małgosia z Rolnik szuka żony ;) na pewno ładnie wygląda, ale co do funkcjonalności to nie wiem, patrząc na jego soecyfikacje może być ciężki - prawie 15kg waży całość. Dla mnie to bardzo dużo, mój waży 11kg i nie wydaje się super lekki. Patrzę też że do zestawu przeważnie dają fotelik maxi cosi city, ma 4 gwiazdki w testach ADAC więc przyzwoicie, sprawdź tylko czy do Twojego auta będzie pasował. Plusem w tym wozku jest też to że ma dołączone akcesoria tj. Torbę do wózka, uchwyt na kubek, folie przeciwdeszczowa. Jeśli mogę doradzić to generalnie nie kupuj wozka w ciemno tylko idź do salonu i się nim przejedź. Ja takim sposobem zrezygnowałam z zakupu cybex priana, bo był za ciężki i zaoszczędziłam sporo kasy :) 

Sama się nad nim zastanawiałam ale wybrałam adamex chantal bo miał większą gondolę. Ale gdybym teraz kupowała wózek nie kupiłabym 2w1 ponieważ spacerówki w nich są duże i zajmują dużo miejsca w bagażniku. 

Właśnie też się zastanawiam nad adamex. Ale można zawsze zwrócić jak się kupi (jest tam trochę czasu na zwrot) jest też gwarancja jak coś się zepsuje. Ma dużo gadżetów ten wózek i jesCze w cenie zaproponowali mi śpiwór i muffki. Z tego co widziałam to dużo osób sobie kupuje właśnie te wózki i kobiety dobrze oceniają je, oprócz tego że ma stelaż w moim przypadku złoty, że się rysuje bardzo łatwo 

Ja patrzyłam na niego ale w rezultacie zdecydowałam się na Adamex. Czy drugi raz bym go wybrała? Nie. Ze względu że zajmuje dużo miejsca w bagażniku zarówno z gondola jak i że spacerówka. Choć tak wszystko inne w nim na plus uważam 

No dość ciezki ten wózek ok 15 kg będzie ważył. Ale może będzie bardziej stabilny wtedy

Monia 15 kg to jednak sporo jeszcze jak dziecko się położy a ono wraz z wiekiem będzie cięższe. Obyś nie miała sytuacji że będziesz musiała po schodach wnosić albo znosić go 

Od tego są faceci heh. Mój to tak o mnie dba odkąd z nim jestem, że chodzę tylko z torbeczka a on moze nieść nawet 3 - 4 torby.  Jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkać po porodzie bo jeśli w bloku na 2 piętrze ( wynajmuje) to może być problem a jak u rodziców to jest wioska i tu nie mam schodów bo mieszkam na parterze. W sumie nad tym się nie zastanawiałam 

monia masz jeszze troszkę czasu więc na spokojnie rozwaz za i przeciw...ja na zime miałam taki masywny polski wózek na paskach,taki kolos ze cały bagażnik zajmował.wytrzymał 10 lat i teraz juz pozedł na złom ale był masywny na tyle że jeżdził po wszystkim bez problemu,snieg trawa kamienie błoto...teraz mam spacerówkę juz i z poczatku ciezko mi sie było przestawic na lżejszy wózek....plus jedynie taki że mam jednorodzinny i nie musiałam wnosic po schodach tylko wyciągałam samą gondolę( miała dwa uchwyty jak torba)

Monia tak wiem że od tego są faceci ale nie są z nami 24h a różne są w życiu sytuacje. I nie mówię tylko o miejscu naszego zamieszkania ale też sklepach itp

Dla mnie tez bez przesady . Wiagomo jedli się mieszka na trzecim pietrze bez windy i nie można wozka zostawić ba dole tylko trzeba wnosić to taki ciezki wozek to strzał w kolano . Ake piza tym takie sytuscje raczej rzadko się zdarzają . Ja przy synu muslsm ciezki wizek przy córce również 3w1 nie lekki . Córka ma 9 miesięcy i jeszxze nie zdarzyło mi się żebym musiała gdzieś wnieść . Przy synu dosłownie kilka raze np do metra czy gdzieś u lekarza bo np winda nie działała ale ja wtedy wypinalam górę i wnosiłam na dwa razy najpierw górę z dzieckiem potem stelaz jeśli nie było kogo poprosić o pomoc. 

Ja patrząc na wózek teraz patrzę też na jego wagę. Wiadomo że rzadko zdarzają się takie sytuacje ale jak mam taki wybór znaleźć dobry lekki wózek to go wybieram 

Heh no tak mi się podoba, że zamówiliśmy.. Cóż będzie co będzie. No jest ciężki na pewno bo będzie ważył 15 kg. Mam nadzieję, że sobie poradzę bez wzgl. Na wszystko 

Ja jeśli nie muszę nosić codziennie tylko okazjonalnie albo wcale to ma wagę nie patrzyłam wcale raczej na wygląd i funkcjonalność 

Monia pewnie...wazne że sie wam podoba...

Monia na pewno dasz radę ;) albo na przyszłość będziesz miała porównanie czy byś drugi raz go wybrała