miałam dla Syna właśnie Verdi bardzo Nam się sprawdził. Są dobrze wykonane, ładne i wygodne.
Dla córki miałam chwilę Verdi Pepe Eco Plus, duża gondola - polecam, ale ja odkupiłam od znajomej i to był błąd bo rama była pęknięta :/ A nie mogłam pozwolić sobie na oczekiwanie na wysyłkę więc kupiłam Anex Sport i też mega polecam.
Dzieki myszka :) o anex sport właśnie myslałam bo on jest mega lekki :) a ten verdi to chyba cieższy jest bo wazy gondola ze stależem i kołami 14kg a anex tylko 11,9. Gondole wymiarami maja bardzo zbliżone.
W Anex podobało mi się to że potrzebowałam dokupić spacerówkę do stelaża to bez problemu dokupiłam ją. Zamówienie mailowo składane, płatność przy odbiorze, szybka wysyłka kurierem. Uszczelki też dokupowałam bez problemu- mailowo ;)
Ja niestety chyba nic ci nie polecę bo ja z małym miałam wózek taki średni jeśli chodzi o wagę dość wysoki dużo masywną gondole ja miałam na niego miejsce więc dobrze mi się go użytkowało Natomiast jeżeli nie miała miejsca to raczej byłoby ciężko z takim dużym wozkiem
Dla pierwszego dziecka miałam bebetto bresso i byłam tak zadowolona, że teraz kupiliśmy bebetto flavio,(koła ma żelowe), i jestem nim zachwycona póki co, super i lekko się go prowadzi po każdym podłożu.
My od stycznia korzystany z wózka Muuvo quick 3.0 jest rewelacyjny. Składa się na bardzo mały i plusem jest to że można złożyć również gondole. 78cm ma gondola, nasze dziecko jest z tych większych i spokojnie jeszcze się w niej mieści. Największym plusem tego wózka jest to że nie trzeba później kupować mniejszej spacerówki ponieważ ta jest bardzo mała po złożeniu
A ja teraz kupilam spacerowke kindercraft vesto . Wozek jest bardzo lekki mozna przepinać siedzisko w 2 strony. Nie ma niewiadomo jakich amortyzatorów i kolka ma z pianki ale kupilam ponieważ ja wszedzie musze dojeżdżać a wozek musi się łatwo składać i być lekki żebym sobie z nim radziła i poki co nie narzekam .
Muuvo quick 3.0 - podoba mi się bardzo waga - super wózek - dzięki za podpowiedź - na pewno będę go rozważać :)
bebetto flavio - też o nim myślałam bo w wersji z gondolą jest lekki, a w środku gondola w miarę duża 78cm. spacerówka troszkę cięższa ale do przeżycia 13,2kg
Znajoma ma Ibebe i ten wozeczek bardzo mi się podoba, po zmianie na spacerówkę wogóle nie widać że to stelaż od gondoli i już prawie 3 lata z niego korzysta.
Ja dla córy po Anex miałam spacerówkę Kinderkraft Grande.. nie polecam. Fakt, mega lekka, łatwa w prowadzeniu ale te kółka piankowe... no nie dla mnie, 0 amortyzacji.
Teraz mamy Coletto Joggy i mega polecamy. Córa ma prawie 3 latka - 98 rozmiar i śmiało się mieści i do spania i do spacerowania. Wózek do 22 kg ♥
przy wyborze wózka zwlaszcza dla rodziców którzy kupują 2w1 warto zwrócić szczególnie uwagę na spacerówke włansie aby potem uniknąć zbędnego zakupu kolejnego wózka ;) kiedy bedzie przesiadanie na spacerówke;)
często jest tak ze własnie tą gondolą każdy sie zachwyca a spacerówkę to co tam... aby była;) a potem właśnie sie szuka kolejnego wózka bo coś tam jednak nie pasuje;) warto zwrócić na kilka szczegółów jak właśnie waga;) czy też wysokość siedziska i budka;) aby było można na dłużej z niego korzystać;)
jeśli bedziemy robić często zakupy warto zwrócić uwage na dostep do koszyka no u mnie jest nie przemyślany i zawsze jak coś mam włożyć to mam ręke poobijaną;/
Ja mam Adamex Cristiano 2w1, teraz będziemy się przesiadać na spacerówkę, tak że na jej temat się jeszcze nie wypowiem. Jeśli chodzi o gondolę to całkiem w porządku, dużo fajnych udogodnień, w zimie można całkowicie zabudować wózek, jest szybka do obserwacji malucha. Na plus szybkie składanie i waga (gondola plus stała nieco ponad 10 kg), gondola 79 cm, koła nie pompowane, wózek świetnie prowadzi się po każdej powierzchni
Na minus - może to wada tylko w moim modelu, ale co kilka dni trzeba dokręcać przednie koła, oddałabym na gwarancję, ale nie chcę zostać teraz bez wózka
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.