Ja polecam xlander. Wózki są zgrabne i lekkie tylko najlepiej sprawdzić opcję kół, bo ja np. Mam x-city i w nim przednie koła są małe I trochę źle się jeździ nimi zimą ale wiem że inny model zbliżony do mojego ma większe koła i daje radę w śniegu
O, mamy też wózek firmy Anex. Naprawdę wysokiej jakości wózek, dla dziecka, którego chcesz wszystkiego, co najlepsze. Polecam! https://anexbaby.com/pl-pl/strollers
O, mamy też wózek firmy Anex. Naprawdę wysokiej jakości wózek, dla dziecka, którego chcesz wszystkiego, co najlepsze. Polecam!
Ja tym razem bym kupiła jakiś wózek nawet używany gondole, a zainwestowałabym później w dobrą spacerówkę, dziecko i tak w tej gondoli krótki okres czasu jeździ, a jednak ze spacerówki korzysta się dłuższy okres czasu, a te z 2w1 to są bardzo duże, ciężko je zmieścić w bagażniku;/
Prawda z tym bagaznikiem;( u mnie xlander ale czy jest takiej mega jakosci jak myslalam? No coz za te cene moglby byc lepszej jakosci bardziej dopracowsny jest kilka takich wad ;/
Ja bylam sceptyczna do wozkow uzywanych nie mialam glowy do jezdzenia i szukania w sumie ale z perspektywy czasu... chyba nawet lepiej jest poszukac od pierwszego wlasciciela na gwqrancji;) taniej z gwarancja na wrazie co a czasami wlasnie po pol roku komus cos w wozku nie pasuje i sprzedaje za duzo nizsza cene
Ale pisze tutaj o wozki z pierwszych rak nie takim malo uzywany a w efekcie po 3 dzieci;)
My mamy wózek Adamex Barletta 2w1, ale dostaliśmy spacerówkę xlander i ją wolę, bo zajmuje mniej miejsca i szybciej można ją złożyć do samochodu. Barlettę kupiliśmy w komisie i powiem Wam, że stan żyleta :D
Wlasnie dlatwgo czasami nie warto przeplacac ;) ja kupilam nowy w sumie to kupilismy jak juz mala byla na swiecie zastanawialam sie nad innym a w efekcie stwierdzilam niech ma lepszy;)
Ja kupiłam bebetto torino 2w1, mam do tego łupinkę Maxi cosi city Z adapterami wiec mam 3w1 :)
gondola super, łupinka na kółkach również, ale spacerówka to koszmar - Nie wiem czy ja trafiłam na wadliwa sztukę, czy tak mają, ale wiecznie psuła się możliwość opuszczania/podnoszenia oparcia. całe szczesciw, ze maja ekstra serwis gwarancyjny door to door - pisalam maila z reklamacja, następnego dnia kurier odbierał budkę, 2 dni później dostałam naprawiona. Tyle tylko, ze była w naprawie 4 razy… po ostatniej naprawie zmieniłam spacerówke bo już nie mogłam wytrzymać z tymi naprawami ;D mam nadal ten wózek, jak Znowu się zepsuje oparcie w spacerowce to Kupie inna spacerówkę. z drugiej strony udało mi sie ten wózek wylicytować za mniej niż polowe wartości rynkowej wiec nie żałuje
Ja się powoli rozglądam za typowa spacerówka, która będzie zajmowała mało miejsca. Bo na razie jeszcze z 2w1 daje radę, ale nawet żeby gdzieś pojechać to pół bagażnika w kombi zajmuje :/
Myslalam o nowej, ale ceny w miarę dobrych spacerowek powalają :/ możecie coś polecić, co ewentualnie można by było też szukać jako używka?
Mi maz jakos czas temu proponowal wozek wlasnie lzejszy aby kupic ze wzgledu na bagaznik ale psadzilam ze nie ma sensu bo z wozkiem to jedynie na dzialke a mysle ze jak mala skonczy 2 lata to wozek bedzie zbedny tak jak przy starszej;)
Znajomi mają taki jak na zdjeciu i są zadowoleni. Zaczęli go używać chyba kiedy dziecko miało ok 3miesiecy
ale wydaje si elekki tylko te kółeczka sie wydają takie malutkie? bynajmneij w stosunku do mojego wózka;)
Te spacerówki są bardzo wygodne i dużo lżejsze :) Takie jednak stosowałam dość późno ,bo wcześniej miałam spacerówkę na stelażu z wózka z gondoli ,bo miałam ten wózek 3w1
Właśnie fajnie skorzystać z opcji komisu, bo tam naprawdę to wózki są w bdb stanie i mają gwarancję normalnie.
Lekka spacerówka to super sprawa, ale ja nadal męczę się ze swoją "krową"
Ja też się chwilę męczyłam ze spacerówką z wózka 2w1, niby koła lepsze, bo pompowane i taka stabilniejsza, ale wielka i jakaś nieporadna bym powiedziała. Taka typowa lekka spacerówka lepiej się sprawdziła :)
Ja zostaje poki vp na tym 2w1 nie wiem czy jest sens za bardzo teraz zmieniac ;) bo sprzedac za grosze i kupywac kolejny to tez tak slabo
JA akurat spacerówkę dostałam od kuzyna po swoich dzieciach, więc zmieniłam, ale jakbym miała kupić, to pewnie jeszcze bym się wstrzymała :)
Ja mam wózek z xlandera i moja spacerówka jest zgrabna i lekka bo waży 13kg to nie jest jakoś dużo.
małe są kółka ale do miasta dobre. Jednak za miastem lepiej sprawdzi się spacerówka z większymi kolami . Jednak większość spacerówek ma małe kolka.
ja mam wózek i spacerówkę z cybexa i polecam są bardzo wygodne