Ja rozumiem bo też zmarzlak jestem ni ale upaly afrykańskie na razie nie zmuszał mnie to używania termoforu ale skarpetki czasem noszę jak roxi
Musicie mieć dziewczyny strasznie słabe krążenie krwi w nogach.
tak ja mam slabe krazenie i zawsze mowie zima ze chyba juz nie zyje hehe bo takie jak u trupa
Ja tez mam zawsze lodowate stopy i dlonie. I bardzo lubie sobie stópki grzac hehe ![]()
Ja tez grzeje u męża albo przy kaloryferze a teraz moja córka na lodowate nozki i jej grzeje
Moje stópki to z kolei aż parzą, takie są gorące. Pomaga mi tylko ich moczenie w zimnej wodzie.
Dopóki woda gazowana nie wywołuje jakiś rewelacji ze względu na układ trawienny można ją pić.
Mi wywołuje tylko i wyłącznie efekt w postaci “odbicia się” ![]()
Ja po gazowanym miałam straszne wzdęcia…
A ja tylko piłam gazowana wode. Zgrzewka za zgrzewka szła tyle jej piłam:)
Póki co też lecę na gazowanej
NG używam tylko do rozcieńczania soków. Ważne, żeby nie pic wód smakowych bo to straszny syf pełen cukru i chemii.
Smakowe fajne ale dużo dodawanych ulepszaczy i chemicznych składników
A ja włąsnie nie przepadam za wodami smakowymi…jakies takie sztuczne w smaku dla mnie sa nie wiem…
Kwsetia gustu, zreszta czasami woda wodzie nie rowna , ja na przyklad czuje ze wody maja inny smak.
Mam wrażenie że jak tylko wypije trochę czegoś gazowanego to od razu mam wzdęcia albo zgage ![]()
Właśnie jest odradzana ze względu na te dolegliwości ![]()
No jeśli po gazowanej wodzie występują wzdęcia czy zgaga no to należałoby sobie ją odpuścić. Mi na początku ciąży bardzo gazowana smakowała. Teraz w trzecim trymestrze już nie ma o niej mowy, bo po gazowanym właśnie mam zgagę.
Ja osobiście nie piłam za bardzo mnie szczypała w gardło wolałam zwykła nie gazowana