Woda gazowana w ciąży - czy wolno ją pić

Ja rozumiem bo też zmarzlak jestem ni ale upaly afrykańskie na razie nie zmuszał mnie to używania termoforu ale skarpetki czasem noszę jak roxi

Musicie mieć dziewczyny strasznie słabe krążenie krwi w nogach.

tak ja mam slabe krazenie i zawsze mowie zima ze chyba juz nie zyje hehe bo takie jak u trupa

Ja tez mam zawsze lodowate stopy i dlonie. I bardzo lubie sobie stópki grzac hehe :slight_smile:

Ja tez grzeje u męża albo przy kaloryferze a teraz moja córka na lodowate nozki i jej grzeje

Moje stópki to z kolei aż parzą, takie są gorące. Pomaga mi tylko ich moczenie w zimnej wodzie.

Dopóki woda gazowana nie wywołuje jakiś rewelacji ze względu na układ trawienny można ją pić.

Mi wywołuje tylko i wyłącznie efekt w postaci “odbicia się” :stuck_out_tongue:

Ja po gazowanym miałam straszne wzdęcia…

A ja tylko piłam gazowana wode. Zgrzewka za zgrzewka szła tyle jej piłam:)

Póki co też lecę na gazowanej :slight_smile: NG używam tylko do rozcieńczania soków. Ważne, żeby nie pic wód smakowych bo to straszny syf pełen cukru i chemii.

Smakowe fajne ale dużo dodawanych ulepszaczy i chemicznych składników

A ja włąsnie nie przepadam za wodami smakowymi…jakies takie sztuczne w smaku dla mnie sa nie wiem…:slight_smile: Kwsetia gustu, zreszta czasami woda wodzie nie rowna , ja na przyklad czuje ze wody maja inny smak.

Mam wrażenie że jak tylko wypije trochę czegoś gazowanego to od razu mam wzdęcia albo zgage :frowning:

Właśnie jest odradzana ze względu na te dolegliwości :wink:

No jeśli po gazowanej wodzie występują wzdęcia czy zgaga no to należałoby sobie ją odpuścić. Mi na początku ciąży bardzo gazowana smakowała. Teraz w trzecim trymestrze już nie ma o niej mowy, bo po gazowanym właśnie mam zgagę.

Ja osobiście nie piłam za bardzo mnie szczypała w gardło wolałam zwykła nie gazowana