Tak te z canpola są.dosc grube. I mają tylko jedna taśmę. Noszę je głównie w domu.
Witaj na forum #teamLOVI!
Tak te z canpola są.dosc grube. I mają tylko jedna taśmę. Noszę je głównie w domu.
Ja już nie pamiętam czy to lovi czy canpol było. Było to też 5 lat temu więc może coś się zmieniło
no te z canpol grube i latały po staniku, ja z nich nie byłam zadowolona
Te z Lovi dużo fajniejsze 🙂
Canpol i akuku ma grube, ale to też w pewnym sensie zaleta :) ale te z Lovi uwielbiałam, cienkie, dyskretne! Po prostu tak dobrze się czułam. Wiecie co, w ogóle widzę jakość tych produktów, piękne, designerskie, miłe dla oka, ręki, kolorystyka wpływa też na moje samopoczucie. Mam przepiękną torbę z serii Lady canpol, jest mi tak dobrze się do niej pakować, czuję się znowu tak fajnie mimo, że z pieluchami i mlekiem w butli :)
Małe rzeczy a cieszą 🙂
Z lovi są teraz fajne te wkładki i nawet elegancko wyglądają, gdy przypadkiem wychodzą ze stanika ;) nie jest to taka wata jak w niektórych firmach
Tak są cienkie, mają.fajny kształt i 2 przylepy dzięki czemu się dobrze trzymają 🙂 mam biale ale musze dokupić jeszcze czarne.
Kiedy dostałam te z lovi na próbę od położnej to byłam nimi zachwycona ;) tym bardziej , że u mnie wkladki podczas kp to podstawa ;) używałam ich podczas wyjść, a w domu z akuku które były nie do porównania ale często zmieniałam więc dużo szło..
ja miałam kiedyś z lovi chyba wygrane w konkursie i zdecydowanie to były najlepsze wkładki laktacyjne , ale niestety cenowo wychodziły dosyć drogo z tego co kojarzę.
Miałam również z akuku , ale to pasowały mi tylko takie ultracienkie i inne były niekoniecznie dobre i za canpol babies miałam ,ale były jak dla mnie za grube do tego posiadały jeden pasek , który dobrze nie trzymał stanika i mi się skręcały w środku
Jednak jął czegoś dużo schodzi to patrzy się też ma ten aapekt cenowy
Ja mysle ze te z wyzszych pólek cenowych napewno beda duzo lepsza bardziej komfortowe lovi super ale jak dla mnie byly na wyjscia a wlasnie akuku te tansze nie byly zle ale na codzien tez sie swietnie sprawdzaly;)
mi tego sporo szło, ale ja bardzo często je zmieniałam, wiec chyba też zalezy ile kobieta w nich chodzi bo jak częśto zmienia to ta paczka z lovi chyba miała 30 sztuk to tak 2-3 dni maks
To teraz się zastanawiam czy miałam canpol czy akuku.. hmm cenowo wychodziły wtedy bardzo korzystnie. I dobrze trzymały, były chłonne
lovi sa rewelacyjne
canpol ma chyba takie bardzo grube, te z kolei sa ok na początek
Wkładki przydały mi się tylko na początku- zwłaszcza w nocy. Na noc wkładałam takie grubsze - z Canpol, w dzień jak gdzieś wychodziłam - z Lovi. Jedne i drugie się u mnie dobrze sprawdziły. Używałam ich ok. miesiąca. Myślę, że warto na początek kupić jedno mniejsze opakowanie, żeby zobaczyć czy podpasuje no i czy w ogóle będzie potrzebne.
ja pamiętam, że też przy córce długo stosowałam te rosmmanowe babydream czy jakoś tak, ale one też były mega grube i jak spróbowałam używać cieńszych to do tamtych wrócić nie umiałam
doris to dobry pomysl :) czesto tez w szkole rodzenia dostaje sie probki wkladek - warto sobie dopasowac
Myślę że wkładki laktacyjne są bardzo przydatne i potrzebne mi osobiście uratowały życie tylko trzeba dobrać odpowiedni model do swoich potrzeb i preferencji
Mi bardzo się przydawały tak do około 9-10 miesiąca, potem już trochę mniej. A koło roczku, gdy zaczął jeść normalnie 5 stałych posiłków dziennie a pierś tylko na drzemkę i przed snem nocnym, całkowicie stały się zbędne. Ale na początku mega się przydawały!
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.