Wilgoć w pomieszczeniu

Daj znać jaki to koszt jak znajdziesz

O też się chętnie dowiem

Taki osuszacz to chyba najlepsze rozwiązanie. My jeszcze doraźnie suszyliśmy suszarką jak mieliśmy jeden punkt gdzie zbierała się wilgoć :grinning:

Zdecydowaliśmy się jednak na pochłaniacze wilgoci. Rozstawiłam 4 i w każdym jest odrobina wody, w jednym jest więcej.
Zostawiam teraz też otwarte okno na cały dzień i noc jak jest pogoda. Już czuć minimalne różnice, mam nadzieję że wystarczy to do czasu wyprowadzki

1 polubienie

już do czasu wyprowadzki na pewno wystarczy, wgl ze już czuć różnice

Oby, póki co jest faktycznie dużo lepiej, bo po prostu na dworze są upały, ale gorzej jak przyjdą jakieś deszczowe dni i nie będzie takiej możliwości, żeby otwierać okno.

Kurczę nie pamiętam niestyy

Może wyschnie to wszystko. Musi być jakiś problem głębiej bo nie możliwe że to wychodzi tylko w jednym pokoju

Jeśli problem pojawia się tylko w jednym pokoju, to na pewno coś jest nie tak . Warto to dokładnie sprawdzić, żeby nie narastało.

No jest tylko w jednym. No i teraz też w sumie po tych pochłaniaczach wilgoci to zniknęło :sweat_smile:

No to super. Zobaczysz co będzie po jakiś deszczach

dobrze ze zniknęło , do przeprowadzki mozliwe ze już się nie pojawi :wink:

1 polubienie

Mam nadzieję :rofl: już wystarczy mi problemów z tym, że remont się przeciąga :rofl:

1 polubienie