Wątek ogólny (Część 1)

Apka na tel to mi sie marzy od kiedy jestem na forum a to juz 6 lat ooooo ale to zlecialo i nie raz o tym wspominalam … Fajnie by bylo no ale zobaczymy za miesiac mam nadziejr ze zmiany nas nie przeraza :slight_smile:

Moje panny juz spia …

Nawet ja jestem zdziwiona. Jestem tutaj długo, ale jeszcze tak nie było. Musi to być coś extra!

Dziwnie tak będzie

Pewnie część z nas się wykruszy po kwietniu. Reszta będzie mieć sporo do opowiadania. Ja sama jestem zdziwiona już tu jestem ponad rok i takiej sytuacji nie było. Ale może będą zmiany na lepsze i czas na nadrobienie zaległości.

Ej a moze to Prima Aprillis ???

Dzien dobry bardzo ja siedze z kawa misia jeszcze spi Oli juz sie bawi … Nie da mi zyc ta Malinowa Chmurka chyba ja zrobie :heart:

Sylwia ja co prawda mam w weekend plan: Tort!, ale chmurke też chętnie zjem! Poproszę kawałek.

Sylwia ja też pomyślałam przez chwilę o prima.
Ciekawe ile nas wróci w maju. Chcą sprawdzić nasze przywiązanie do nich haha

Buuu… ja tez zagladam w kazdej wolnej chwili.

Sylwia, no pochwalilam sie za wczesnie, dzis w nocy 20 pobudek :stuck_out_tongue: Wypilam kawe, choc nigdy nie pije, a dzis cos mnie wzielo. Z mlekiem i miodem. Syn teraz spi, pozniej idziemy na spacer, podobno ma byc dzis cieplo.

No to mamy 3 dni na pogaduchy :wink:

Ja już dom ogarnęłam. Może córka pójdzie spać. Ostatnio byłam z nią na mieście ale wszystkiego nie kupiłam może dziś w toruniu uda mi się dostać to co chcę jej kupić bo już mi powyrastala. Dziś jadę do ginekologa prywatnie to na zakupy podskocze. Teraz, tylko zostało mi się czekać na męża aż z pracy wróci. Ja w poniedziałek jadę z córką do Poznania do lekarza. Z tego co widzę nie będę mogła zdać relacji bo to już kwiecień będzie. Więc będę musiała poczekać do maja.

Ja dopiero teraz za sprzątanie się wezme. Zrobiłam Muszyna teraz sernik się piecze obiad zrobiony a w koło bałagan.

Misia spi ja ogarnelam obiad upieklam beze do Malinowej pozniej bede konczyla reszte na spokojnie wlasnie skonczylam sprzatac salon bo taki porzadek ze glowa mala … Nie dlugo po Oliwke do przedszkola obiecalam jej dzis plac zabaw ale pogoda sie totalnie psuje i ciekawe czy zaraz nie lujnie :frowning:

Aneta daj znac jak po wizycie i jak waga synka :heart:

Pati ja ciasto robię bo jutro chrzestny do Julka przyjdzie i chrzestna też przyjedzie więc ciacho musi być. A torta kupię jutro w cukierni haha

Ja z mlodym na pole wyszłam. Mama go pilnował a ja trochę drzewa zwiozlam. Dom cały posprzatalam podłogi umyte. Dopiero usiadłam nie mam mocy.

Lovi robi wiosenne porządki :smiley:

Ja mam dwie lewe rece do pieczenia, a tak mi sie chcialo ciastka… a tu prosze, wczoraj maz przywiozl od tesciowej ciasto snickers! Mniam. Robi najlepsze na swiecie:))
Chyba 3bita zrobie bez pieczenia.

Dzis przyjezdza moja Mama, Siostra i jej synek. Bedzie wesoly weekend :slight_smile: Byc moze powiem w rodzinie o ciazy (tylko Siostra wie, nie pisnela Mamie slowa;p), zobaczymy.

Syn krecil sie cala noc i od 5 strasznie, wiec juz nie spie, wyszlam z pokoju to spi spokojnie przy mezu :confused: tylko przy mnie sie tak kreci.

Pati no właśnie żadna imprezka nie mam warunków na imprezki więc tylko kawa bedzie

Mnie chyba coś rozbiera czuje się okropnie.
Zaraz się ogarnę i do miasta jedziemy musimy zamówić płyty profile drzwi itd

U nas ma być dziś 17 st :slight_smile:

Desiraya nie jesteś sama , ja przeważnie też od 6 na nogach bo księżniczka tak wstaje. Tak pomyślałam może synek Cię po prostu jak to u nas mówią pozbadl ? Myślę że wraz z karmieniem skończą się ciągle pobudki, histerie a mamusia odetchnie .

Do nas już od wczoraj wydawania teściowa że mamy przyjechać na noc . Normalnie szok , w zeszłym tygodniu było to samo , chyba dziunia coś odwinela bo już tak nie idzie za nią. No i odkąd ona się praktycznie wprowadziła ani razu nie dzwoniła że mamy przyjechać , przestała telefony odbierać A teraz wszystko wraca do normy . Pojedziemy , ale jak będzie coś nie halo to zaraz w samochód i do domku wracam .

Ciasta , Jezu dla mnie to czarna magia . Zawsze mi wyjdzie zakalec hehe ale za to bardzo lubię piec , smazyc mięsa .

Pamiętajcie dziś przestawienie czasu do przodu :frowning:
.

My na polu sporo byliśmy taka fajna pogoda.

Rewers ja uwielbiam pięć ale mój piekarnik już nie bardzo więc bardziej staram się robić ciasta bez pieczenia. A jak już pieke to się modlę żeby piekarnik chciał współpracować. Teraz moja mama będzie wymieniać a ma nową prawie kuchenkę więc będę piec

Aisa no niestety wpadka, nie jestem szczesliwa z tego powodu:( Sama wiesz co przezywalam (przezywam nadal ) z synem… :((

Desi, dojdziesz do siebie to się ucieszysz! Gratulacje :slight_smile: mówią, że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego więc trzymam kciuki :slight_smile:

Pół dnia spedzilam u teściów. Jutro idę na imieniny do mamy. U lekarza no cóż oszczędzać się muszę dalej. Synek waży już 800 gram. Idę coś zjeść i kładę się spać.