Wątek ogólny (Część 1)

A co niunia wygrała? powiedzcie chociaż :smiley:

Powiem Wam, że nie byłam świadoma, że nawet w sekcji z nagrodami(wygranymi) nie można umieszczać zdjęć.

klio69 prosimy o to ze względu na reklamę. W naszym serwisie chcemy być bezkonkurencyjni :smiley:

Ewcia ja byłam z synkiem w kwietniu na operacji i w pokoju ze mną leżały dzieci po przepuklinie. I były tam dzieci które miały 6 lat, 7 lat ale i 2 letnie a nawet 10 miesięczna dziewczynka. Z tego co wiem kwalifikowały się dzieci które miały ukończony 10 miesiąc życia i ważyły przynajmniej 10 kg. Z niższą wagą nie. Wiadomo znieczulenie leki itp

Hej i ja witam ponownie,mnie też tutaj dawno nie było :wink:

A jakoś tak nie miałam po drodze tu na forum… czasem zerknę,jak czegoś potrzebuję znaleźć jakąś info,a tak to raczej nie wchodzę… zresztą Wy sie już ze sobą wkręciłyście i jakoś tak oddaliłam się of forum… jak zresztą chyba reszta dziewczyn z tamtych czasów :slight_smile: no i mam teraz trochę ważniejszych spraw :slight_smile:
Oooo dziewczyny!!! Asia, Judyta!!! hihih cześć kochane :* :*

Iza dzieki za zaproszenie :slight_smile: a co do ooaski na uszy to śmiej się mama mi przyjechała z opaską taką w kwiatki, nie wiem skąd ona ją wytrzasła… widać że nie tylko Ty masz takie fajne pomysły hehe :stuck_out_tongue:

Iza a co to wygrałaś ciekawego i gdzie ?:slight_smile:

Asia, Magda ale trafiło że weszlysmy razem na ogólny. DZIWNE :stuck_out_tongue: :smiley: może i Kasia, Andżelika, Ewelina, Karolina, Zosia, Kinga. Daria, Malwina Samanta, Ewelina N, Ula, Ania też się odezwaly. :smiley:

Hahaha Judyta wątpię…większość już pewnie pracuje… ja zresztą za chwilę też do roboty :* :* :*

Ale widzę też Beatę :wink: hihihi Beata to młody jeszcze z cycka?? czy koniec końców nie>??? mi to już sie wszystko miesza… ja myślałam,ze już kiedyś go odstawiłaś :slight_smile: ale ze mnie zakręt :slight_smile:

Hej dziewczyny :slight_smile: ja to się nie odzywam bo moj synu taki absorbujący :wink: zreszta i tak pewnie nikt mnie juz tu nie pamięta :stuck_out_tongue:
Kurde wcielo mi pol wiadomości.
Pisałam ze widzę tu dużo nowych mam :slight_smile:

Ewelina o jesteś i Ty :slight_smile:
No bardzo dużo nowych mam jest :smiley:

Heheheh Haahahahahha nie wierzę!!! Ewelina??? Co Ty to robisz kobieto??? hahahahha

Brakuje tylko reszty, starych " mam :smiley:

Ja to w ogóle czasem jak zaglądałam na ogólny ostatnimi czasy,to sie gubiłam,bo już nikogo tu prawie nie znam :wink:

Magda ja tak samo, nawet w innych wątkach ciężko mi było cokolwiek znaleźć bo troszkę bałagan się zrobił.

Ja też praktycznie tu nikogo nie znam i jakoś tak ciężko się wkręcić,jak starych mam nie ma też już.

Judyta,Magda,Ewelina!!! :* ;* :*

Judyta!!! i Asia!!! i Ewelina!!! Ach jak cudownie zobaczyc znowu te znajome avatary!!! :smiley:

Roxi Buteleczka, zapasowy smoczek do butelki i smoczek uspokajajacy firmy nie powiem jakiej :smiley:
Lilka ze tez udalo Ci sie zobaczyc zanim usunieto zdjecie :slight_smile:

Droga redakcjo Lovi bardzo przepraszam i obiecuje poprawe :slight_smile: Tak myslalam ze nie wolno :slight_smile:

Madzia oj tam wkrecilyscie zawsze mozna zrobic Come Back :smiley:
A Beata jest z nami caly czas tak samo jak Lilka i Martyna reszta no niestety nie…

Ewa no bo to wcale nie jest taki glupi pomysl, bo uszy ogolnie powinnas teraz zaslaniac przez jakis czas wiec wyjscie z opaska to wcale nie takie glupie wyjscie a moze zwin jakas bandamke i na gorze zawiarz supelek cos zeby fajnie wygladalo, bedzie zdrowo i stylowo :slight_smile:

Hej niunia. Cos tam poczytuje czasami ale to po łebkach. Przyznam ze nie miałam kiedy zajrzeć ostatnio i tak dotarła do mnie plotka ze ponoć nowy ogólny jest wiec musiałam wejść popatrzeć co tu sie wyprawia :stuck_out_tongue: a akurat widzę ze tez dziewczyny weszly :wink: hej trzeba ochrzcić nowy ogol y :smiley: