Nienormatywna też miałam z córką taki okres (po 3ms) gdy przesypiała całe noce ok 12h bez przebudzania się na jedzenie…zmieniło się to gdzieś tak w granicy 10ms nie jest to uciążliwe, bo wydaje mi że ma taką potrzebę, albo wina ząbkowania, skoku, upału, katarku…ale z pewnym utęsknieniem wspominam ten czas przesypianych nocek. Dziś np. nockę przespała całą, coś tam marudziła ok 2, ale nie wstawałam do niej.
Ehh a mi dzisiaj mały zaczął się buntować i odmawia butelki.
Ojojo poczuł że dawno nie pił piersi…
mój jest strasznie marudny dzisiaj nie wiem co się dzieje… Nawet mleczka nie chce pić wypije 60ml i ma dość…
I się poddałam…
Dałam się mu napić, bo płakał, nie chciał z butelki, prosił mnie ze łzami w oczach. Mówił mi mama cycy pić troszeczkę… a jak się napił to powiedział ‘’ ooo pycha ". Ach nie wiem co mam już dalej robić.
Może powiedz,że mleczka już nie ma,że się skończyło albo że mama ma “ała” i naklej sobie plastry na brodawki?
Ja tu wchodze na ogolny po kilku dniach i mysle sobie kurcze co jest zadnej strony nie przybylo? Nie mozliwe?! czytam schodze nizej a tu prosze nowy ogolny no tak ponad 2tys stron to sporo
Ok a teraz ode mnie
Beata strasznie wspolczuje ze akurat tak musialas zakonczyc karmienie. Moze synek wkoncu sie przyzwyczaji pamietaj najwazniejsze to sie wlsanie nie poddawac zeby zrozumial ze jednak tego mleczka juz nie ma bo jak sie raz poddasz to potem bedzie myslal ze ono jest tylko ty poprostu nie chcesz mu dac. A Tobie rzycze duzo zdrowka
Co do ksiazek to ja tez wole standardowa stara klasyke czyli wydania papierowe jakos nie moge sie przekonac do e-booków probowalam ze dwa razy ale po przeczytaniu kilku stron poprostu mnie to meczylo, mi przyjemnosc sprawia przekrecanie kartek i widocznosc jak wiele ksiazki jeszcze zostalo do przeczytania
Ewa jak uszy?
Nienormatywna tutaj musze ci w tej chwili pozazdroscic Bo co prawda Miska budzi sie tylko raz w nocy albo wcale i spi od 23- 6 ale za to w dzien to istny diabelek ciiagle aby zabawa i zabawa, drzemnie sie gora 20-30 min i jest wyspana i w ciagu dnia to tak ze 3 razy max przychodzi godzina 19 to ona dopiero idzie spac na dobre
Chyba za bardzo czuje sie dorosla
hehe
Aniu a gdzie sie wybraliscie? jakies wakacje? przeprowadzka? bo gdzies mi to chyba umknelo
A co u nas no coz diety rozszerzania ciag dalszy Miska jadla juz marchewke, brokula, kalafiora, zielony groszek i marchewke z jabluszkiem ale niestety brokula i kalafiora nie chciala az sie krztusila dopiero po wymieszaniu z marchewka zjadla , powiedzmy ze troche ja oszukalam ale i tak najpyszniejszy jest mus marchewkowo jablkowy no tak sie zajada
Doszly mi takze zaproszenia na chrzest dla gosci i z indywidualna personalizacja dla chrzestnych obiecalam sie pochwalic wiec dodaje foto
A no i wygralam w konkursie konkurencyjnej firmy Alez bylam szczesliwa ze na ok 200 zgloszen dostalam sie do wybranej 13stki
A na koniec moje szczesliwe dziecko
Meczace badania Marcys wykonczyly ja totalnie. I spi sobie juz kilka godzin.
Mały zaczął znowu pić z butelki. Zaliczyłam mu karuzelę nad łóżkiem, leżał, przyglądał się kolorowym misiom i pił. Dzisiaj łącznie wypił mi jakieś 300ml.
Brawo synus!!
Dawno mnie tu nie bylo, bylam jak niunia miala rodzic a tu juz widze rozszerza diete;-) to ile jiz dzieciatko ma mc? A ja bylam dzisiaj z synkiem 19mc u chirurga z przepuklona pepkowa i nic juz sie nie da zrobic tylko kwalifikuje sie do zabiegu i lekarz powiedzial ze to od nas zalezy kiedy sie chcemy zxecydowac i mowi ze nawet juz mozemy a w internecie wszedzie pisze ze tamie zabiegi robi sie od ok 4roku zycia o nie wiem co mam robic?
Beata a masz jeszcze młodsze dziecko czy 2-latek najmłodszy ? wybacz ale pamięć mnie zawiodła
Iza piękne zaproszenia !
Ewcia2 mnie tez tu dlugo nie bylo… pamiętam wspisy z przed narodzin Maryski
Wybaczcie ale Roxi ała z plastrem na cycuszkach mega mnie rozbawiło :))))))
Czesc! I mnie dawno nie bylo!
W sumie nie chcialam pisac,ale Ewcia moja chrzesniaczka tez ma przepukline i lekarz powiedzial,ze po 3 roku zycia,wiec w pazdzierniku Maja idzie na zabieg!
Pozdrawiam!
Iza polubiłam zdjęcie Twojej Marysi:) moje uszy troszke lepiej… już nie ma takiego wielkiego bólu… ale spuchnięte są dalej. Jeszcze mi zostały zastrzyki do niedzieli. Mam nadzieje że do przyszłego tygodnia się wylecze bo mój mały tęskni za spacerkami
Witaj
chwila moment i córka będzie obchodzić urodziny? jak przygotowania?
Niunia proszę tu się pochwalić nagrodą, albo w sekcji nagrody bo nie wiem czego mam gratulować! a zaproszenia prześliczne.
Roxi 2-latek najmłodszy. Mam jeszcze starszą córkę.
Teraz wieczorem znowu wypił mleko i o dziwo chciał Bebiko, bo o nie wołał i nawet nie wspomniał o piersi. Załączyliśmy karuzelę i pił przy niej, a potem zasnął.
Ewcia Miska w sobote skonczy 16 tyg - 4 miesiace
Co do synka to nie wiem co Ci poradzic bo sie nie znam na tych sprawach.
Aniu hehe no tak jak tu bylas to ja pamietam ze Twoja corcia miala jakos 2 miesiace? czy pare tyg? kurcze skleroza jakas
Madzia!!! Tesknilam !!! Czemu sie wcale nie odzywasz? bo widac ze zagladasz?
Hmm czyzby solidarnosc ? Wszystkie gdzies ucieklyscie…
Roxi dziekuje
Ewa wielkie dzieki bylo wyslac zaproszenie przy okazji
Hmm no to czapka albo opaska na uszy i mozesz isc Zarty zartami ale dobrze ze juz lepiej bo wiem jaki to niesamowity bol…
Lilka nie wiem czy powinnam bo pamietam ze kiedys redakcja upomniala ktoras dziewczyne ale dodam zdjecie w razie czego dostane ochrzan
Beata dobrze ze juz coraz lepiej z tym jedzeniem
Niunia gratuluję Zacna nagroda! Niunia jeśli masz obawy przed dodaniem zdj nagrody tu to umieść w wątku wygrane, lub nagrody z konkursów tam większość z nas umieszcza w tym konkurencyjnych firm
niunia989 usunęliśmy zdjęcie, prosimy o niezamieszczanie zdjęć konkurencyjnych akcesoriów do karmienia, także w wątku z nagrodami.
Z góry dziękujemy i pozdrawiamy