Hej wszystkim. 
Roxi ale mnie rozbawiłaś z tymi śmieciami za kanapą.
Ciekawe co będzie dalej. Już nie mogę się doczekać następnych opowieści. Syncio bystry.
Tylko żeby nic mu nie było, Ty popsujesz sobie trochę nerwów, ale z czasem miło wspominasz. 
A dziś chociaż coś pospał i dał Ci odpocząć?
Syba Ty nie pamiętasz kiedy ostatnio byłaś nad morzem, a ja z kolei pierwszy raz.
Może niedługo uda się Wam na jakiś chociaż krótki urlopik gdzieś wyskoczyć, albo chociaż odpocząć w zaciszu domu… Masz zamiar zrzucić 16-20 kg.!!! No co Ty dziewczyno znikniesz nam już całkiem. 
Mój synek ma dokładnie 5 miesięcy i tydzień.
Wiem, wygląda na 8 jak nie lepiej. 
Judytka cisza tu, prawda, ale nie narzekajmy tylko lepiej opowiadaj co tam u Ciebie i Młodego, bo dawno nic nie pisałaś. 
Iza tak sam siedział i się trzymał, a jaki zafascynowany tymi łańcuchami to szok :o tak samo przy tej foce na sprężynach tymi kołeczkami po bokach, aż mi się śmiać chciało.
No na tej foce to go trzymałam, ale na huśtawce sam super siedział. Jeszcze była taka z siatki, na której się leży, ale tam mu się nie podobało, bo musi wszystko widzieć.
Z tą Anglią to super, no po prostu bajka jak opowiadasz… Mam na myśli oczywiście zarobki i styl życia. Ale podziwiam i bardzo szanuję takich ludzi, którzy nie są zachłanni i pieniądze nie stawiają na pierwszym miejscu. A na ile chciałabyś wrócić?
O to strasznie gorąco u Was. U nas też ciepło, ale tak koło 25 stopni to tak fajnie.
Dziękuję też za miłe słowa.
Wiecie co? Jestem tu 4 dzień, a nie widziałam zachodu słońca w pełnej okazałości.
Mam nadzieję, ze się go doczekam.
Pogoda wspaniała, słonecznie, ale też sporo chmur, które zasłaniają. A dziś przeszliśmy 37 km. Myślałam, że padnę. Więcej tu chodzę niż w górach. Nie ma opcji ja już się dalej niż 5 nie ruszam. Choćby nie wiem co nie namówią mnie.
Młodzieży mi zasnęła, ja też padam, więc życzę wszystkim dobrej nocy.
A i pokażę Wam jeszcze kilka fotek, ale to już jak wrócimy do domu. Chyba, że Was to złości, albo zanudza to śmiało dajcie znać, ja się nie obrażam. 
Pozdrowionka. :*