Witam was wszystkie.
Jak minely wam nocki? Jak pogoda? Cieplo? Zimno? U nas ziab 11 stopni, niby wychodzi jakoes slonce ale czy to sie przedrze to nie wiem…
Moje slonce dzisiaj spalo cala noc posLa spac o 18 o 22 zjadla kleik i tak do rana do 6 rano
Teraz wlasnie usnela i mam nadzieje ze troche pospi bo wtedy bede miala wiecej czasu na wszystko.
A ja sie biore za robote, musze umyc okna, uprac zazdroski w kuchni, posprzatac, zamarynowac udka, zrobic przecier pomidorowy, wstawic pranie upiec placek, zrobic salatki i ogarniac Miske, nie wiem czy nie za duzo ale mam nadzieje ze sie wyrobie.
Judyta czyli dobrze rozumoem ze to z okresem to przejsciowe? Dziwna sprawa pierwszy raz sie z tym spotykam
A co do babki to ja tez nie chvialam mieszac w to dziecka i mowilam ze jak Moska bedzie chciala to prosze bardzo. Tylko ze babka w swoje paranoje wciaga tez i dzieci. Ostatnio jak sie podarlysmy to powiedziala ze mojego meza siostrzenica (czuli jej prawnuczka) ktora ma 9 lat powiedziala takoe.rzeczy ze niby slyszala ode mnie co mi nawet by do glowy noe przyszly. No masakra. Nastawiadzieci ze ten wujek to jest zly a ta ciocia to ma cos nie tak z glowa! No i zeby ona tylko mi na odciska nadepnela a ona sie drze z polowa rodziny… wymysla sobie jakies glupoty i chodzi po wsi i opowiada… no madre to? Stwierdzialam ze z mojego dziecka glupka robic nie bedzie. Bo ja nie zycze sobie zeby opowiadala jej jakies glupoty tak jak tamtym prawnukom i nastawiala przeciwko tesciowej bo wlasnoe tak robi, wszystkich nastawia na tesciowa. Walnieta po prostu jej juzcalkiem odpier###a.
Samanta ja tez mialam w takim kolorze buty, kwiaty i kamyczki wszyste w sukienke , cala dekoracja tez byla bialo niebieska
tak sie zlozylo ze samochod tez byl -granatowy zaproszenia z niebieskimi dodatkami i podziekowania z niebieskimi wstarzeczkami
ogolnie krolowala biel i niebieski
bylo pieknie moim zdaniem dwa najbardziej idealnie dobrane kolory na wesele
Kiszone? Zapraszam na ogoreczka, wlasnie wczoraj otworzylam s:oik zeby sprawdzic czy sie zakisily i? Mmm pycha
Syba moze.jakas jelitowka? Powinno Ci.przejsc po 3-4 dniach zdrowka rzycze
Judyta - Syba to Sybila co do arbuza to kochana jak ty wcinelas tyle.arbuza w siebie?
Gosia to prawda doceniam i to bardO tym bardIej ze wklad to cale 3 lata i jeszcze noe.ma konca ale jakos powoli sie ogarniemy.
Haha czyli tez niezla franca (rzepraszam za slowo) u nas noe byla bo najpierw powiedziala ze byla zmeczona po 3 minutach bo noe zaprosilismy synow jej corki (corke zaprosilismy a tez noe przyszla, to chrzestna meza) a pk kolejnych 3 minutach nie przyszla bo my sobie.na to wszystko zapracowalismy. No paranoja… ale H##j z nia…
lepiej noe ruszac gowna bo smierdzi.
Ale jeszcze raz niech mi podejdzie za skore to ja jej psychologa zalatwie i jak sie na nia popatrzy i jej poslucha to napewno wsytawo stosowne orzeczenie a wtedy bez zastanowienia do domu starcow i nikomu zycia nie bedzie wkoncu psula! A tym bardziej ze tu wszystkp jest przepisane na meza . Wiec lepiej niech nie fika
Tarczyca? Moze byc ze nawrot, takie rzezczy to.nie wiadomo kiedy sie czlowieka czepiaja…
Oliwia to niezle z was “pizmaki” kurde i dziecko tez ci tak spi? Pozazdroscic.
Roxi ja 8 miesiecy gralam jak wspominalam i jakos nie.mam szczescia. Zawsze powtarzalam.ze jestem pechowa
A jak Ty sie czujesz? Troche lepiej?
PS. Przepraszam was za bledy ale.szybko pisalam z telefonu i nawet noe sprawdzalam mam nadzieje ze sie.rozczytacie.