Wasze sposoby na dbanie o wygląd

A to takie to z daleka czuję :sweat_smile::see_no_evil:

A ile czasu zajmuje ci robienie paznokci?

Ok. 2 godziny. Kupiłam gotowe tipsy i kleje je na bazę z semilaca. Następnie te tipsy maluję. Nie jest to może idealne i nie wyglądają jak z salonu, ale trening czyni mistrza

Oo to pochwal się swoją pracą :smiling_face_with_three_hearts:

Koniecznie pokaż jak wychodzi

Tez jwstem ciekawa :wink: ja nie potrafie sobie sama paznokci pomalowac zawsze krzywo wychodza :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja jako tako sobie pomaluje , ale u mnie to za długo trwa bo ja to chce za dokładnie zrobić :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

@Mama.urwisa @ewelkar899_wp.pl to ja podobnie, sobie robie bardzo długo, i krzywo i zawsze coś nie pasuje , ale póki co przestałam robić bo za dużo czasu to zajmowało i takie naturalne też mi się podobają :smiley:

1 polubienie

Ja się też do moich naturalnych przyzwyczaiłam ale na lato już bym chciała zrobić

1 polubienie

No latem to jednak fajnie wygląda , tak samo jak brwi zrobione czy rzęsy :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Ja nigdy rzęs nie miałam robione :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: hee tylko te jednorazowe na imprezę . Zawsze się boję że od tych na dłużej to mi moje powypadają :face_with_peeking_eye: a że swoje mam bardzo długie to jakość czekam z tym :face_with_hand_over_mouth:

Jak się idzie do dobrego salonu i dobrze zrobią to nie wypadną :face_with_peeking_eye: gorzej jak się chce iść „po taniości” :face_with_peeking_eye:

Na takie rzeczy to ja nigdy nie oszczędzam :smiling_face:

1 polubienie

I tak samo nie poszłabym do kogoś kto się uczy

Ja nie przedłużam a robię lifting i szczerze polecam, do tego tusz do rzęs i efekt jest wow :smiling_face:

A to mi właśnie też polecała moja kosmetyczka :wink:

Ja robiłam laminacje i też była super :star_struck:

Może warto coś takiego wypróbować :blush:

Chcę na to iść jak urodzę :smiling_face::smiling_face:

Ja jutro idę na laminacje nigdy nie miałam i jestem mega ciekawa efektu :slight_smile:

1 polubienie