Wasze sposoby na dbanie o wygląd

Dziękuję za polecenie :smiling_face_with_three_hearts:

Też są śliczne, ja planuje zrobić coś w brązie

Uwielbiam czarne z tym kosmicznym motywem, mialam nieraz ale bez rozowego

Ja lubię, jak każdy paznokieć wygląda tak samo :see_no_evil: nie lubię żadnych wzroków

1 polubienie

ja również, zazwyczaj stawiam na naturalny kolor

A ja lubie jak cos sie dzieje na paznokciach bo chociaz tak moge wyrazic siebie, na szczescie w pracy nigdy nie mialam problemow przez to. Chociaz bywaja takie momenty ze wole nudziaki na paznokciach

@Mamina @ewelkar899_wp.pl
Super są te wasze paznokcie. Ja muszę wrócić do mojej comiesięcznej rutyny tematycznych i brokatowych paznokci :heart_eyes:

Ja prawie zawsze mam jeden kolor, ewentualnie jakiś delikatny wzór, no i mam też ograniczoną paletę kolorów :rofl::rofl:noszę tylko czerwień, czerń i nudziaki :rofl::rofl: nie mogłabym mieć np niebieskich, różowych czy brązowych paznokci, bo od razu moje palce mi się wydają, jak jakieś parówki :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

No to ja mam tak samo jak Ty, ale latem to od Maja do końca sierpnia tylko róż :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

U mnie to sa male rzeczy, ktore robią ogromna roznice – kubek cieplej kawy wypity w spokoju, lekki makijaz, ulubione perfumy i chwila tylko dla siebie.teraz jak wrocilam po 4,5miesiacch do pracy czuje sie lepiej, kiedy zaloze cos ladnego, wtedy od razu mam wiecej energii. A jak uda mi sie znalezc czas n3 raxy w tygodniu na fitness, to juz w ogole mam poczucie, ze zrobilam cos dobrego dla siebie… :heart:

Ponieważ na co dzień się nie maluję to wykonanie takiego makijażu i ubranie jakichś ładniejszych ciuchów sprawia, że czuje się lepiej :slight_smile: do tego pyszna kawa z pięknego kubka i książka Agathy Christie, czuje się wtedy co najmniej jak jakaś influenserka hahah :joy:

Ja też od dawna maluje się sama na wesela i inne uroczystości, zakupiłam na tę okazję lepszej jakości podkłady i cienie. Dla mnie największy efekt wow robią rzęsy, mam sprawdzone, które szybko i łatwo się kleją, nie wyglądają sztucznie, a dzięki nim wyglądam jakbym była u makijażystki :smiley: mama korzysta z moich usług haha :smiley: natomiast nie mam w ogóle ręki do fryzur, a ponieważ mam średnio wyglądające włosy (pomimo świadomej pielęgnacji, to zaraz się puszą i straczkuja), to muszę się umówić do fryzjera na czesanie.

1 polubienie

Ja mam tak samo, makijaż to super mi wychodzi ale włosy to dramat. Jak nie mogłam na chrzest pójść to wstałam wcześniej tego dnia by w razie czego pójść umyć i zacząć od nowa :sweat_smile:

Ale włosy za każdym razem inaczej się układają… to jest dziwne :see_no_evil:

Zawsze wybieralam rozowe, zielone kolory a tym razem zdecydowalam sie na czarne :slight_smile: mam jeszcze kilka propozycji co mi sie podobaly

2 polubienia

Bardzo mi sie podoba wzor panterki przy brazach

Panterka to podobno hit w tym sezonie! :grin:

Tez tak mam czesto zalezy u mnie pd nastroju :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Wszystkie myśli, które generuję na swój temat w głowie sprawiają, że dobrze czuję się sama ze sobą. Oto niektóre z nich:

1. Jestem szczęśliwa tu i teraz.
  2. Dobre myśli są zawsze dobre.
  3. Życie jest proste
  4. Jestem szczęśliwa
  5. Słucham siebie
  6. Kocham siebie
  7. Jestem jaka jestem.
  8. Dziękuję sobie
  9. Jestem sobą i to jest super
  10. W każdej chwili mogę zmienić swoje myśli
  11. Żyję najlepiej jak potrafię, wykorzystując to co mogę dla siebie
  12. Zero oczekiwań, zero rozczarowań