Aniska no dokładnie takie. Taka muszle mam plastikowa. Kiedyś tam piasek mieliśmy ale odkąd jest piaskownica to na lato trochę wody wlewamy.
Idziemka ciekawe to, nie widziałam nigdy :)
Witaj na forum #teamLOVI!
Aniska no dokładnie takie. Taka muszle mam plastikowa. Kiedyś tam piasek mieliśmy ale odkąd jest piaskownica to na lato trochę wody wlewamy.
Idziemka ciekawe to, nie widziałam nigdy :)
My używaliśmy plastikowej na stelażu, ale to zajmuje trochę miejsca. Jak miałabym wybierać kolejny raz wybrałabym tą składana gumową. ;)
Buziaki;*
Mamy plastikową. Stelaż ułatwia kąpiel ale potrzeba dużo miejsca.
U mnie tez plastikowa się sprawdziła
MałaZołza też przypadkiem się o tym dowiedziałam i to fajne bo jakieś roabaki z ziemi się do piasku nie dostaną.:P
Dla Syna miałam te 2 muszelki.
Jedna to był basenik a druga piaskownica. :)
Fajnie się sprawdziły.
Teraz mamy drewnianą z siedziskiem.
Aniska te baseny dla niemowląt, które już siedzą to bardziej brodziki do pluskania tam się dużo wody nie zmieści. Ja kupowałam w Pepco jakoś nie zauważyłam chciałam większy a wzięłam z półki właśnie taki malutki, on miał 1m a wydawał się taki malutki. Mój dwulatek usiadł i tyle do zabawy dla niego nawet za mały.
Co do piaskownicy właśnie szukam jakieś zamykanej dla małej na ogród, ale ze względu że są psy musi być zamykana i żeby woda się nie dostała. Macie jakieś pomysły?
My też musimy kupić w końcu jakiś maly basenik do pluskania.
Ten z miękkim dnem też ma dno pompowane właśnie. Wrzucam zdjęcie
MałaZołza pewnie mrówki to się przecisną;/
Oliwierja o fajny też ten baseni:F
Oliwejra bardzo fajny :) Nie zwracałam nigdy uwagi na dno baseników.
2xH to może faktycznie taka jak Idziemka pokazywała, taki pień drzewa?
Oliwejra
miałam taki dla córki jak była mniejsza, całkiem spoko się sprawdził.
Dno pompowane okej ale jak na nim stanie, to bedzie stabilny? bo jak trochę powietrza ujdzie to juz bedzie się przechylało.
Małazołza chyba taaak :)
No właśnie nie pomyślałam nawet o tym bo moja jeszcze nie chodzi :) ale może rzeczywiście lepiej kupić z normalnym dnem :) już sama nie wiem
No ten pieniek to jest ekstra, mnie urzekł i się bardzo podoba!
Oliwierja no właśnie czy to będzie funkcjonalne?
Tak samo sobie pomyślałam o tym wstawaniu bo mój już by ciągle na nogach w nim stał ale na łóżku daje radę to może i w baseniku by źle nie było, byle się nie poślizgnie.
nawte nie wiedziałam ze sa takie z dnem pompowanym;) swietnie by se sprawdziło do zabawy w domu;) zeby zabawki sie nie walały;D
omg pompowane dno :D
dziewczyny, a kiedy rezygnujecie z wanienki ? kiedy przechodzicie na prysznic ?
anabanana ja przeszłam zaraz jak mały siedział już tak fajnie stabilnie i w sumie kąpię go z siostrą, także może jak miał z 8 miesięcy to juz ciągle była wanna . Z początku będzie Ci syn latał wszędzie bo to będzie ciekawe, ale po pewnym czasie już zajmie się tylko zabawkami
też nie słyszałam o tych z pompowanym dnem, aż zaraz sprawdzę
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.