Wanienka

Aniska no dokładnie takie. Taka muszle mam plastikowa. Kiedyś tam piasek mieliśmy ale odkąd jest piaskownica to na lato trochę wody wlewamy.

Idziemka ciekawe to, nie widziałam nigdy :)

My używaliśmy plastikowej na stelażu, ale to zajmuje trochę miejsca. Jak miałabym wybierać kolejny raz wybrałabym tą składana gumową. ;)

Buziaki;*

Mamy plastikową. Stelaż ułatwia kąpiel ale potrzeba dużo miejsca.

U mnie tez plastikowa się sprawdziła 

MałaZołza też przypadkiem się o tym dowiedziałam i to fajne bo jakieś roabaki z ziemi się do piasku nie dostaną.:P

Dla Syna miałam te 2 muszelki.

Jedna to był basenik a druga piaskownica. :) 

Fajnie się sprawdziły.

Teraz mamy drewnianą  z siedziskiem.

Aniska te baseny dla niemowląt, które już siedzą to bardziej brodziki do pluskania tam się dużo wody nie zmieści. Ja kupowałam w Pepco jakoś nie zauważyłam chciałam większy a wzięłam z półki właśnie taki malutki, on miał 1m a wydawał się taki malutki. Mój dwulatek usiadł i tyle do zabawy dla niego nawet za mały. 

Co do piaskownicy właśnie szukam jakieś zamykanej dla małej na ogród, ale ze względu że są psy musi być zamykana i żeby woda się nie dostała. Macie jakieś pomysły? 

My też musimy kupić w końcu jakiś maly basenik do pluskania. 

Ten z miękkim dnem też ma dno pompowane właśnie. Wrzucam zdjęcie 

MałaZołza pewnie mrówki to się przecisną;/

Oliwierja o fajny też ten baseni:F

Oliwejra bardzo fajny :) Nie zwracałam nigdy uwagi na dno baseników. 

2xH to może faktycznie taka jak Idziemka pokazywała, taki pień drzewa?

Oliwejra

miałam taki dla córki jak była mniejsza, całkiem spoko się sprawdził.

Dno pompowane okej ale jak na nim stanie, to bedzie stabilny? bo jak trochę powietrza ujdzie to juz bedzie się przechylało. 

Małazołza chyba taaak :)

No właśnie nie pomyślałam nawet o tym bo moja jeszcze nie chodzi :) ale może rzeczywiście lepiej kupić z normalnym dnem :) już sama nie wiem 

No ten pieniek to jest ekstra, mnie urzekł i się bardzo podoba!

Oliwierja no właśnie czy to będzie funkcjonalne? 

Tak samo sobie pomyślałam o tym wstawaniu bo mój już by ciągle  na nogach w nim stał ale na łóżku daje radę to może i w baseniku by źle nie było, byle się nie poślizgnie. 

nawte nie wiedziałam ze sa takie z dnem pompowanym;) swietnie by se sprawdziło do zabawy w domu;) zeby zabawki sie nie walały;D

omg pompowane dno :D

dziewczyny, a kiedy rezygnujecie z wanienki ? kiedy przechodzicie na prysznic ?

anabanana ja przeszłam zaraz jak mały siedział już tak fajnie stabilnie i w sumie kąpię go z siostrą, także może jak miał z 8 miesięcy to juz ciągle była wanna . Z początku będzie Ci syn latał wszędzie bo to będzie ciekawe, ale po pewnym czasie już zajmie się tylko zabawkami 

też nie słyszałam o tych z pompowanym dnem, aż zaraz sprawdzę