Wanienka

Chyba a Kasi chodziło o coś takiego. Ciekawa jestem czy to serio jest takie szczelne.

Pierwszy raz o tym czytam, ciekawe rozwiązanie ale no właśnie jak to wygląda w praktyce, czy woda nie wycieka jakoś.

My mamy małą wanienkę na stelażu i już za mała jest. 

Na łóżku nie wyobrażam sobie kąpać. Wody i tak nie leję jakoś dużo, ani brzucha młodemu nie zakrywa ale nogami tak majta, że raz miałam do przebrania swoje ubrania a łazienka w kałużach. Ręcznik by nie dał rady.

Oleksandrax3
dokladnie o to mi chodzi 

z jednej strony zaraz zwróci się ta kasa bo polowe wody oszczędzasz i mozna dac na odwrót 

zeby dziecko było po drugiej strony wanny z dalęka od bateri 

ja to zawsze się boje ze się o nią uderzy 

tak tez można kupić takie gume osłony ale to tez majątek kosztuje 😂 

my dalej używamy krzesełka i na szczęście córka zadko chce z niego wychodzić :D

Ja tez czegos takiego nie widzialam ;) ja sobie mysle ze jak mala podrosnie to bede wstawiala wanienke do wanny i juz tam niech sie chlapie jak bedzie siedziala to i tak bedzie wiecej miejsca niz jak teraz tam lezy ;)

Latwiej wylav bedzie nawet wode niz nosic z pokoju ;) ale to jeszcze u nas chwile zajmie;)

Ostatnio jak oglądałam wanienki to znalazłam takie wiafarko z firmy shnuggle są dwa rozmiary jeden dla niemowląt a drugi większy dla dziecka które siedzi. Wydaje się fajne bo właśnie mało wody się wlewa a maluch i tak ma jej aż nadto do płukania. Czy ktoś korzystał? 

Ta że zdjęcia wygląda fajnie bo widziałam takie że dziecko siedzi zgarbione i wydaje się to mega nie wygodne 

Nie słyszałam o tych przegrodach, czego to już nie wymyśla, ciekawe czy to zdaje egzamin... 

ja mam małą i zaluję, że duzej od razu nie kupiłam...

Dlamnie to tez to wiadro to takie smieszne ;) wg mnie nie wygodne ;( jednak w kapieli fajnie jest sie odprezyc polezec czy usiasc wyviagnac sie a w wiaderku ? No coz nie chcialabym ja sie tak  kąpać a co dopiero dzieco;)

Ale to nie jest długie, więc dziecka nie położysz by główkę umyć porządnie, czy spłukać nawet. 

Dodatkowo tanie to nie jest. To już wolę zwykłą wanienkę.

Wymyslil ktos cos ale malo w sumie praktyczne ;) bo co z tego ze woda po paszki jak nie wygodnie ;(

my mamy taka i zdaje egzamin ale na chwile.. 

ciesze sie ze mam malutkie dziewczynki i jakoś dałyśmy rade w tej wanience az zaczęła sama siedzieć to ja odrazu do wanny przerzuciliśmy z krzesełkiem bo bym musiała na chwile jeszcze kupować większą ..

https://www.pinkorblue.pl/nuby-wanienka-a310534.html?a=b&pred=PLRPA%2CPLRPB%2CPLRPC%2CPLRPD%2CPLRPE%2CPLRPWEA%2CPLRPWEB%2C&c=p_aw%2Cp2aw%2Cp3aw%2Cp4aw%2Cp5aw%2Cprwea%2Cprweb%2C&rp=&os=&fdcampaign=feed/pl/14448/googleshoppingint/A310534&adword=Google/PLA_AW_Pflege_d_t&RefID=PLA_PL0000_PLA_AW_Pflege_d_t&gclid=EAIaIQobChMIjNCqh5Hw9QIVCNUYCh3WgQQPEAQYASABEgIvQ_D_BwE

Może i racja, że dziecko się w tym nie położy ale czy Wasze dzieci leżą w wodzie? Tu jest fajne oparcie chociaż 

Nie włożyłbym dziecka to takiego wiaderka póki samo nie siedzi :) najlepiej moim zdaniem zwykła wanienka, a gdy siedzi już samo to nie będzie potrzebować żadnego podparcia, pozatym nie ma tu zbyt wielu możliwości ruchu :)

Oliwierja moja leży i jeszcze rączki do góry podnosi tak jej dobrze;D

Idziemka

Moja tez tak robiła🥰🥰

Olus balabym sie ze sie zaklinuje w tym wiaderku;)

Ja zakupiłam dzisiaj tą większą, bo wczoraj ze skrzywioną głową leżała, w tej większej będzie miała miejsce się wyciągnąc.

No to już mi wybilyscie z głowy to wiaderko a prawie byłam na nie nastawiona :P

Oliwierja możesz spróbować, ale ja bym nie kupila... 

Dobrze zapytać o zdanie osób, które mają dzieci bo wiedzą co się sprawdza i co dziecko lubi. Ja jeszcze tego nie wiem