Wanienka

Hehehe ;) wiesz to nasze zdanie tylko ;) moze byc to dobry produkt ale mnie osobiscie nie przekonuje.

Idziemka i wzielas te 102cm?

My mamy w tym rozmiarze i mala jak sie wyciagnie to ostatnio tak sie zastanawiama jak by byla w tej mniejszej to juz by byla na styk , tymbatdziej ze mybejszcze te gabke na dno stosujemy

Aniska tak te większą 102 czy 104?przynajmniej się wyciągnie i nie krzywi głowę.. 

A z wiaderka dla noworodka któraś z Was korzystała?

Nam położna bardzo je zalecała na szkole rodzenia ale mnie to zupełnie nie przekonało.

U nas mała wanienka ze stelażem się super sprawdza. Jak syn usiądzie to pójdzie do dużej wanny.

też taka mamy ;) właśnie jest luz;) chociaż wystarczy już do końca zanim przejdziemy do duzej wanny;)

To wiaderko sprawdza się podobno u dzieci które mają kolki lub inne problemy z brzuszkiem 

Mi o tym wiaderku opowiadała położna ale jak oglądałam w internecie jak wygląda kąpanie to byłam przerażona i ostatecznie kupiłam tradycyjną i nie żałuję swojego wyboru:)

Ja tez wole standardowe wanienki widerka zostawiam na inne cele ale moze sa dobrym pomyslem ale mnie nie przekonaly

Moja znajoma miała takie wiaderko i wysyłała mi foty jak dziecko w tym się kąpię to dziecko wyglądało na bardzo zadowolone ale ja też postawiłam na zwykła wanienkę na stelażu, myślę, że pierwsze dziecko to by było trochę strach tak kąpać w tym wiaderku 

A nawet drugie bala bym się je tam włożyć i wyciągać zeby nic nie zrovic dzięki 

MałaZołza mnie jakoś nie przekonało to wiadro:p i postawiłam na waniennkę, jedyne co źle zrobiłam, że nie kupiłam od razu większej:p

Czyli im większa tym lepiej dla dziecka? 

nie mam dużej wanienki może trochę balam sie takiego malucha w takiej kapac

ale widzę ze każda z dziewczyn poleca i sa ku temu powody :D

Oliwejra jest kilka wielkosci wanienek ale ja zdecydowqlam sie na najwieksza okolo 102 cm mqla urodzila sie 53cm teraz zaczyna 4 miesiac i jak lezy to tak powiem ze stopami dosiega do konca wanienki ;) nie wiem co by bylo jak bysmy mieli mniejsza ;)

ja mam z ikea, polecam ale jest stosunkowo krtoka.

mlody ma pol roku, czekamy w sumie jak siadzie bo juz mu ciasnawo w tej wanience ;p

Moja też jeszcze nie siedzi a na pewno te kąpiele trochę wygodniejsze jak już dziecko samo siedzi 

oliwierja ja miałam chyba tą 86 cm to mała leżała ze skrzywioną głową, ma 5,5 miesiąca więc jeszcze chwila jak usiądzie więc kupiłam drugą tą 102 cm, pamiętam jak mówiłam mamie by od razu większą, to mówiła, że mała wystarczy, a teraz sama pojechała i kupiła większą, bo widać, że nie wygodnie leżeć w tej małej....

ja sie długo zastanwiałam w końcu kupiłam od razu duża i nie żałuję;)

potem ja na działkę wezmę ;) bedzie miała do pluskania sie jakiś zabawek nawrzucam ;) 

No ja mam właśnie tę 86. Kupiliśmy taką bo stwierdziłam, że zanim dziecko dorośnie do tej 102 to już usiądzie i będzie w wannie a szkoda tyle wody lać. No i przy pierwszym dziecku nam się super zgrało a przy drugim, ma 6 miesięcy i jest za mała. No jak naleję więcej wody i dziecko wypływa wyżej to jest ok :D także tyle z oszczędności :D Nie no, ogólnie już nóżki ma zgięte od dłuższego czasu.

Duże kombinacje nieraz z tym doborem wanienki 

MałaZołza u nast tak samo, ale głównie z tą skrzywioną głową i mówie tak nie może być.