Tez miałam tą pierwsza na początku, ale potem maleństwo miało zbyt mało komfortu i zakupiłam większa
A czy ktoś korzysta z takiej składanej wanienki?
Ja miałam kupić jednak się nie zdecydowalam.
Jednak mój szwagier ma miskę z takiego samego materiału i już mu się raz złożyła haha z wodą także nie wiem czy to ma jakieś zabezpieczenie żeby się nie złożyła?
Oo to trochę średnio
Mnie one nigdy nie przekonywały :D
DwarazyH właśnie już liczyłam, że unikniemy zakupu większej. Raczej się przerzucimy na wannę zwykłą :)
Nie każdy ma taką możliwość
U nas się bardziej sprawdziła taka gumowa skladana z wkładka plastikowa bo słyszałam ze te bankowe nie idzie wycisnąć do końca i tam się syf robi od wody ..
u nas w łazience dużo miejsca nie ma wiec było nam łatwiej w pokoju na podkodze rozłożyć wanne albo na przewijaku na łóżeczku bez problemu
Ja się też zastanawiałam nad tą wanienka ale cieszę się że kupiliśmy taka 100 cm a teraz ma prawie 10 miesięcy to już kąpiemy we wannie
A polecicie coś co można wstawić pod prysznic, najlepiej jakby z odpływem była ta wanienka
A nie lepiej Ci kupić wanienke ze stelażem?
Mamy teraz wanienkę ze stelażem ale już się rozglądam za kolejną większą. Wolałabym jednak taką pod prysznic bo mała tak chlapie, że wszystko w łazience pozalewane łącznie ze mną :P
Oliwejra to tylko prysznic macie? To może jakaś składana? Żeby się tam zmieściła, zależy też jaki duży ten prysznic.
Te silikonowe są z korkiem i są duże :)
Tylko prysznic ale całkiem spory i bez brodzika więc nawet jakąś większą wanienka się zmieści. Te sylikonowe składane fajnie wyglądają tylko czy są wygodne. Odpływ też dobrze, żeby był zawsze to jednak ułatwienie
My taką mamy i jak dla nas jest super :)
A podasz link lub nazwę do tej Twojej, bo szukam czegoś sprawdzonego :)
Ja kupiłam dużą wanienke plastikowa z odpływem w smyku. Syn ma niecałe 5msc.i jeszcze myjemy go w niej na stelażu, ma w niej jeszcze dużo miejsca (ma już 72cm) więc moim zdaniem jeszcze nam posłuży.
To faktycznie jest duża !
my mamy dość małą odrazu z taka wkladka dla niemowlaka dlatego jak zaczęła już się podnosić wiercić i siadać to już ta wanienka odpada
No to spora wanienka :) a odpływ to mega ułatwienie
Tak, jestem z niej bardzo zadowolona.