Maziulek ja jak patrzę na moją q gondoli to sobie myślę ze jak tak będzie rosła w wiosna będzie problem ;)
Aniska to ja też tak mam z gondolą;/
Tak z wanienka problem jak i z gondola;)
mala chudziutka a długa się robi ;)
Aniska dokładnie no co zrobić dzieciaki rosną mega szybko :)
Maziulek rosną w mgnieniu oka;p
Aż za szybko. Nie ma jak się nawet nacieszyć. Moja dopiero się urodziła a to minęło już 9 miesięcy. Jestem normalnie w szoku jak ten czas leci
my mamy wanienkę na stelażu, ale mamy miejsce w łazience by ją trzymać i rozłożyć. Nie każdy niestety ma tyle miejsca
Monia moja juz 4 miesiące , nie wiem kiedy to minęło
Tofunia racja dla mnie to zbędny element na zbyt krótki czas użytkowania;( mało miejsca i gdzie to trzymać;) dlatego trzeba sobie radzić inaczej ;)
Tofunia, ja mam sporo miejsca, ale jakoś nawet nie pomyslałam by w to inwestować.:D
Każdy patrzy pod siebie. Nam plastikowa ze stelażem ułatwiła życie hehe i inaczej sobie nie wyobrażam kąpać również drugiego dziecka.
Mamaporazpierwszy pewnie ze tak, może jakbym miała to powiedziałabym jak mogłam funkcjonować bez tego:D
ja wanienki ze stelażem nie mam bo brak miejsca, ale gdybym je miała to bym pewnie się skusiła i ją zakupiła bo nawet na olx używane nie są drogie
Idziemka racja ;) napewno nie bolałyby tak plecy ;) chociaz takie kąpiele w wanience to nie na długo mysle ze jak już dziecko siedzace to przechodzi to dużej wanny. Tyle że zależy kiedy usiądzie;)
maziulek ja właśnie polowałam na taką, ale w końcu jakoś temat ucichł i nie zakupiłąm:D
Pewnie ze tak na olx to sa za grosze i wanienki i stelaże tak naprawdę w takim stanie jak nowe wiec nie trzeba duzo inwestować ludzie wlasnie długo tego nie używają tyle co do momentu jak dziecko siedzi wiec za bardzo się nie poniszczy
A jaką kolejną wanienkę polecacie dla takiego malucha, który już sam siedzi?
Ja tam mam taką 102 cm najtańszą i jest luz. Kładę do wanny i pluska się.
A jak jestem poza domem to myję ją w wannie, ewentualnie brodziku od prysznica. :)
Też mam najtańsza wanienkę plastikową ale mniejsza, 86 cm bodajże. Do tego stelaż.
O ile przy pierwszym dziecku nam starczyła do czasu siadania tak przy drugim juz jest za mała a mlody ma 5 miesięcy.
Starszego jak siadal zaczęliśmy kąpać w naszej wannie. Najpierw jakis czas wkładaliśmy wanienkę do wanny ale szybko z tego zrezygnowaliśmy.
U mnie jest prysznic i to bez brodzika tylko z odpływem liniowym, dlatego muszę kupić jakąś wanienkę, która się tam zmieści i starczy na długo